Blake Lively: Îmi place la nebunie să gătesc!

Cu toate că cilueta nu o recomandă ca fiind o persoană care adoră să-şi petreacă timpul in bucătărie, Blake Lively recunoaşte că adoră să gătească.
08.10.2012
Blake Lively: Îmi place la nebunie să gătesc!

Cu toate că cilueta nu o recomandă ca fiind o persoană care adoră să-şi petreacă timpul în bucătărie, Blake Lively recunoaşte că adoră să gătească.

„Îmi place la nebunie să gătesc, am învăţat privind-o pe mama care este unul dintre acele genii care gătesc fără măcar să citească vreo reţetă”, a spus Blake pentru revista Vanity Fair, ediţia italiană.

În plus, frumoasa actriţă a mai dezvăluit că dacă nu ar fi ajuns să lucreze în lumea filmului, ar fi organizat evenimente. „M-aş fi ocupat de tot, de la aranjamentele florale şi până la meniu”, a mai spus blonda.

CIteşte şi: Blake Lively în Gossip Girl: mai şic de atât nu există!

Cum işi menţine Blake Lively silueta: „Mănânc brioşe şi nu merg la sală”

Style icon: Blake Lively, Serena din Gossip Girl

 

 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Iulia Vântur, CATWOMAN de PRO TV
Iulia Vântur, CATWOMAN de PRO TV
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac: metode eficiente de a ne menține creierul sănătos