Podoaba mea capilara e perfecta

Ca sa apara la premiere sau la festivaluri de film, vedetele dau mii de dolari pe haine sau bijuterii. Isi angajeaza make-up artisti ca sa arate spectaculos, iar hair stilistii au o misiune grea. Trebuie sa le faca parul sa arate natural, dar fenomenal. I
  • Publicat:
Podoaba mea capilara e perfecta
Podoaba mea capilara e perfecta

Ashlee Simpson
Are pe cap floarea-soarelui
E tunsa in scari si pentru aceasta tunsoare nu e nevoie de mare efort ca sa arate bine si… dezordonata. Pe parul ud, se aplica putina crema de volum, apoi se usuca usor cu un prosop. Se foloseste o perie mare ca sa ii dai forma. Dupa ce parul e perfect uscat, se utilizeaza un gloss. Ashlee apeleaza doar la produse cu extract de floarea-soarelui.

Jessica Simpson
Un coc clasic
Iti doresti sa iti strangi parul, dar sa nu arati ca o bunicuta!? Dupa ce iti speli parul, aplici un luciu de par, apoi il indrepti cu peria. Ulterior, il indrepti si cu placa, si mai dai cu un ser pentru par perfect drept. Dupa ce il prinzi, ii aplici putin fixativ. Coafura este extrem de potrivita daca vrei sa participi atat la o receptie simandicoasa cat si la o nunta, indiferent prin ce loc se petrece ea.

Penelope Cruz
Ravasita…
Aspectul ravasit pe care il afiseaza Penelope nu e foarte greu de obtinut. Dupa ce te speli pe cap, iti dai cu balsam din belsug. Penelope alege sampon si balsam cu extract de mango, pentru ca are parul foarte uscat. Apoi isi da cu spray pentru volum, de la baza pana la varfuri, si isi ciufuleste puternic parul.

Beyoncé Knowles
Numai lapte
Ca sa obtii un look simplu, dar de mare efect, iti pui putin ser pentru volum pe palme si masezi tot parul. Apoi il usuci cu peria si il prinzi la spate cu un ac. La final, pulverizezi putin fixativ si ai o coafura extraordinar de simpla, dar de mare efect. Produsele pe care le foloseste Beyoncé au la baza proteine din lapte. Ele i-au fost recomandate de mama ei, care face si acum cu succes reclame peste reclame.

Jessica Alba
Bucle in vant
Buclele naturale se fac foarte usor cu o placa. Iti imparti parul in doua si apoi in cinci subsectiuni si incepi sa lucrezi cu placa. Inainte de aceasta operatiune, Jessica Alba isi da pe par cu o crema pentru volum. Pentru ca iti supui podoaba capilara la ceva chinuri, ai nevoie si de o ingrijire corespunzatoare. Jessica Alba alege doar produse pe baza de miere de albine si, o data pe saptamana, chiar isi da cu miere de albine pe par, de la radacina pana la varfuri.

Jennifer Aniston
O diva sport
Ea isi spala zilnic parul cu un extract de urzica, il usuca cu un prosop si apoi isi da din abundenta cu o crema pentru volum. Apoi urmeaza aplicarea catorva bigudiuri mari si coafura ei de milioane este gata. Jennifer a fost votata in mai toate topurile pentru podoaba ei capilara cu un aspect extrem de sanatos si stralucitor. 

Eva Mendes
à la Brigitte Bardot
Vrei sa fii sexy in stilul anilor ’60? Daca ai parul lung si des, aceasta coafura iti reuseste. Dupa ce te speli pe cap, iti dai cu un spray pentru volum, apoi iti usuci parul cu un prosop. Ulterior, folosesti o perie mare ca sa il indrepti. Dupa ce parul e perfect uscat, iti treci degetele prin el si il masezi usor. Gata! Ca sa ai un par lung, frumos si des foloseste in fiecare saptamana o masca cu ou.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Kim Cattrall
Kim Cattrall
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân