Kim Cattrall

Are 50 de ani. A debutat pe ecran acum 32 de ani si a jucat doar roluri de femeie fatala, iar cu personajul Samantha din "Totul despre sex" a avut un succes nebun. Acum, asteapta roluri de sotie si mama. Nu prea le primeste, aceasta pentru ca arata mai bi
  • Publicat:
Kim Cattrall
Kim Cattrall

„Dupa ce am implinit 40 de ani, am inceput sa folosesc mai putin machiaj. Cred ca moderatia e cea mai buna, in tot ceea ce faci. Regula nu se aplica si in relatiile cu barbatii. Mie imi plac cei mai tineri decat mine. Sunt mult mai deschisi la minte in privinta femeilor independente decat cei care au acum 50 de ani”, spune doamna Cattrall. Noi o credem pe cuvant. Dar cum reuseste sa arate atat de tanara incat primeste si acum, cu usurinta, roluri de femeie fatala? E drept, de la natura are sarm. Kim, insa, nu uita ca trecerea timpului e necrutatoare si nu sta degeaba.

Pentru fata, face de obicei peeling-uri chimice la un dermatolog. „Asa facea si personajul meu din «Totul despre sex». Si nu ii era jena sa recunoasca. Nici mie nu-mi este. De altfel, serialul care mi-a marcat existenta vorbeste tocmai despre ce inseamna sa fii femeie. Cele patru personaje, pe care le stie acum toata lumea, faceau lucruri la care oamenii se gandesc, dar despre care nu vorbesc. Oricum, serialul a oferit prilejul atat femeilor, cat si barbatilor sa vorbeasca despre ei intr-un mod care mie mi se pare cat se poate de sanatos.” Sa revenim, insa, la frumusete. Kim frecventeaza un spa de renume unde lasa peste 10.000 de dolari pe luna. Aici i se fac tot felul de tratamente anti-imbatranire cu alge verzi. Apoi, pe produsele cosmetice, se mai duc vreo 6.000 $ lunar! Doar trebuie sa isi mentina o imagine. Mai mult, parul ii este aranjat de un celebru stilist caruia ii lasa 3.000 $ la o sedinta de tuns, vopsit si coafat.

Actrita nu tine regim, insa, de mai bine de cinci ani, dieta ei se bazeaza in special pe lactate, fructe si legume. „Tenul arata mai tanar si mai luminos daca iti incepi ziua cu un fruct si o termini cu… un alt fruct”, spune ea. Oricum, are un dietetician care ii scoate din buzunar 2.500 de dolari pe luna si care ii gandeste fiecare masa. Apoi, in fiecare dimineata, isi ia niste pantofi comozi si alearga mai mult de 5 kilometri. Din fericire, are antrenament si nu i se pare un efort prea mare. Iar ca sa isi incarce bateriile, prefera plimbarile lungi pe malul oceanului.

Suma alocata frumusetii
Centru SPA 10.000 $
Cosmetice  6.000 $
Hair stylist  3.000 $
Nutritionist  2.500 $

Total: 21.500$/luna

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Nonconformista P!nk
Nonconformista P!nk
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân