Perfect New Year!

articol
  • Publicat:
Perfect New Year!
Perfect New Year!

Simtim cu totii caldura si entuziasmul inceputului, pentru ca – in mod sigur – in anul care vine ne va merge mai bine si vom fi mai norocosi, in cariera ca si in dragoste! Spun „in mod sigur” pentru ca te-ai convins deja ca, in mare masura, norocul ti-l faci chiar tu. Felul cum arati si te comporti atrage dupa sine aprecieri, avansari, poate chiar mariri de salariu. Pentru asta, avem si noi cateva ponturi la indemana. Subtile si numai in avantajul tau!
Ai cu adevarat idee cat de mult castigi daca mai pierzi cateva kilograme? „Acele” kilograme care te transforma dintr-o grasuta anosta intr-o tipa trasnet dupa care intorc capul toti barbatii? Schimba-ti look-ul cu o cura bine gandita si cu cateva exercitii zilnice care sa te scape de complexe. Colegele nu te vor mai recunoaste si unele chiar vor plesni de invidie. Avem si pentru ele remedii. Le motivam sa arate superbine. Fii generoasa, trimite-le la noi!

Noul an se anunta special. Putem profita din plin de linia retro-glam care ne imbogateste tenul si hainele cu straluciri provocatoare. Este momentul sa-ti pui feminitatea in valoare si sa adopti o coafura noua si un machiaj fresh, in tendinte 2006! Noi ti-am pregatit multe premii care sa te ajute sa fii superba. Rasfoieste-ne in continuare si castiga un plus de frumusete! In noul an, se poarta aerul ingenuu, sexy, insa hotarat. Sa pari inaccesibila si plina de mister, debordand insa de frumusete si energie. Pentru asta, nu abandona sportul si continua sa-ti supraveghezi dieta. Asta e lege si nu trebuie s-o uiti nici un moment!

Profita de iarna linistita, ia-ti prietenii sau iubitul si petrece macar cateva zile la schi. Daca scoala sau serviciul nu-ti permit sa pleci la munte, du-te de cateva ori pe saptamana la patinoar. Muzica si buna dispozitie iti vor schimba rapid starea de spirit, mai ales ca iti vor oferi un bun prilej de a-ti face noi prieteni.

Un ceai cald sau un popas pe mantinela, superprilejuri sa faci putina conversatie si sa dovedesti cat de „up-datata” esti in orice domeniu: sex, relatii, destinatii de vacanta pe timpul iernii, alaturi de potentialul barbat perfect! Iti doresc un an minunat, in care sa ai pofta sa traiesti si sa arati mai bine ca niciodata!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Superstaruri la dieta
Superstaruri la dieta
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân