(P) Vestimentaţie românească de inspiraţie bizantină

Blouse Roumaine Shop reinventează piesele vestimentare româneşti. Pentru colecţia de toamnă, artizani autohtoni reuniţi în proiectul de e-commerce, Blouse Roumaine Shop, au creat o colecţie-capsulă de articole statement originale, compusă din veste încărcate cu broderii realizate manual cu fir auriu şi fote remarcabile prin designul opulent din zona Banatului.
  • Publicat:
(P) Vestimentaţie românească de inspiraţie bizantină

Blouse Roumaine Shop reinventează piesele vestimentare româneşti.  Pentru colecţia de toamnă, artizani autohtoni reuniţi în proiectul de e-commerce, Blouse Roumaine Shop, au creat o colecţie-capsulă de articole statement originale, compusă din veste încărcate cu broderii realizate manual cu fir auriu şi fote remarcabile prin designul opulent din zona Banatului.

Intitulată, Arte Bizantino, colecţia lansată de scouterii Blouse Roumaine Shop răspunde curentului de modă al acestui sezon inspirat din cultura bizantină. Fiecare piesă păstrează tradiţia meştesugului manual şi inconfundabila tehnică românească de broderie. 

Lansat în aprilie 2013, Blouse Roumaine Shop ( facebook.com/BlouseRoumaineShop) este un concept store online dedicat pieselor vestimentare realizate de mesteşugari autentici.

Proiectul reuneşte cei mai buni creatori de ii şi alte produse de artizanat din România cu sprijinul Uniunii Naţionale a Cooperaţiei Meştesugăreşti.

Scopul acestui proiect este de a promova comunităţiile meşteşugăreşti din România şi a de a le crea o platformă digitală care să răspundă tendinţelor pieţelor internationale de retail. Bluzele româneşti respectă meşteşugurile artistice ce încorporează tradiţia specifică şi geniul creator al artizanilor autohtoni. Pe lângă selecţia de bluze artizanale, platforma pune la dispoziţie şi produse de design interior realizate manual, articole pentru copii, cămăşi pentru bărbaţi şi accesorii.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân