Obiceiul la care apelează Olivia Steer pentru a întârzia îmbătrânirea. Soția lui Andi Moisescu a detaliat totul

Fosta prezentatoare tv și-a uimit fanii!
  • Publicat:

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, și-a pus din nou fanii pe jar, după ce a dezvăluit ce ritual are pentru a o ajuta să se mențină veșnic tânără. În plus, de câțiva ani buni, aceasta mănâncă numai vegetale nepreparate și a renunțat complet la aparițiile televizate. 

Ce face Olivia Steer pentru a întârzia îmbătrânirea

Olivia Steer, una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, a detaliat care sunt secretele care o ajută să se mențină veșnic tânără. Soția lui Andi Moisescu a călătorit foarte mult în ultimii ani, așa că într-un dintre vacanțele din Thailanda, ea a descoperit o metodă echivalentă cu elixirul tinereții.

Mai exact, Olivia Steer apelează la o terapie numită „camera întunecată”, adică stă pe întuneric pentru a întârzia îmbătrânirea. Ea a explicat că a făcut prima dată această sesiune la Tao Garden din Thailanda, unde practicanţii erau invitați într-o cameră specială, fără ferestre și fără nici o altă sursă de lumină artificială.

Citește și: Olivia Steer anunță că a renunțat la cafea, de 6 săptămâni: Tenul și buzele sunt mai hidratate

La ce terapie a apelat soția lui Andi Moisescu

Aceștia stăteau între 7 şi 21 de zile pe întuneric. Conform specialiștilor, după o perioadă atât de lungă fără lumină, în organism începe un proces de regenerare, de întinerire. Acest tip de terapie a impresionat-o pe Olivia Steer, iar vedeta o pune în aplicare ori de câte ori simte nevoia.

Citește și: 4 moduri surprinzătoare în care prietenii te ajută să fii mai sănătos

De câțiva ani, vedeta a renunțat complet la consumul de carne și a preferat să se axeze mai mult pe vegetale nepreparate, fiind adepta stilului raw-vegan. De asemenea, ea a ales să nu mai consume cafea și sare.

„S-au făcut 6 săptămâni de când nu mai beau cafea. Remarc că tenul și buzele îmi sunt mai hidratate, rinichii lucrează din plin (judecând după semnalele evidente, de manual), mă trezesc mai odihnită, mai calmă și, deci, sunt mult mai greu de stârnit. Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta, dar vă voi ține la curent, chiar și de departe!”, a transmis Olivia Steer în mediul online, anul trecut.

Sursa foto: instagram Olivia Steer

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân