Olivia Steer anunță că a renunțat la cafea, de 6 săptămâni: Tenul și buzele sunt mai hidratate

  • Publicat:
Olivia Steer anunță că a renunțat la cafea, de 6 săptămâni: Tenul și buzele sunt mai hidratate
Foto: Instagram

Olivia Steer a anunțat că a renunțat la cafea și la sare. Soția lui Andi Moisescu spune că a observat câteva schimbări în bine după ce a scos aceste alimente din dieta ei.

Olivia Steer, adeptă a stilului raw-vegan, a anunțat recent pe rețelele sociale că a mai exclus două alimente din meniul ei zilnic. Soția lui Andi Moisescu mărturisește că nu mai bea cafea și că nu mai consumă sare.

Printre efectele resimțite de fosta jurnalistă, după 6 săptămâni fără cafea, se numără pielea mai hidratată și somnul mai odihnitor.

Olivia Steer: „S-au făcut 6 săptămâni de când nu mai beau cafea”

S-au făcut 6 săptămâni de când nu mai beau cafea. Remarc că tenul și buzele îmi sunt mai hidratate, rinichii lucrează din plin (judecând după semnalele evidente, de manual), mă trezesc mai odihnită, mai calmă și, deci, sunt mult mai greu de stârnit.
Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta, dar vă voi ține la curent, chiar și de departe”, a scris Olivia Steer.

Soția lui Andi Moisescu spune că a renunțat și la sare

Într-o altă postare a Oliviei Steer, ea spune că a renunțat și la sare.

Nu putem fi fericiți într-o lume nefericită, ce se împarte pe sine în buni și răi, pe criterii de rasă, etnie, religie, opinie politică sau personală, gata la cea mai mică tresărire, să elimine, prin tăieri, sfârtecări, explozii și cutremure, hălci de carne sau membre întregi, din propriul trup, de dragul adevărului absolut. Sau binelui suprem, cu forța. Sau păcii lumii, câștigate cu tunul. Sau sănătății publice, prin proceduri medicale riscante, dar obligatorii. Au mai încercat-o și alții, prin cele mai odioase metode, pe care nici un om normal la cap nu le poate trece în derizoriu. Sau cu vederea. De aceea avem, azi, Codul de la Nürnberg – suma neuitărilor, durerilor și principiilor noastre, ale tuturor. Cine țintește nobil și eroic Binele Suprem, Adevărul Absolut, visează, de fapt, în secret, Puterea Totală, pentru sine, ca un dictator nemărturisit, ce e, dar cu speranțe mari de învestire grabnică. De aia sunt mai bune înțelegerea, acceptarea, iertarea. Iar, când nu sunt posibile, măcar toleranța. Măcar atât… PS: Oricât de nepopular ar suna: în continuare, sunt raw-vegană. Nu mai beau nici cafea, de o lună jumate. De o săptămână, am renunțat și la sare. Now, shoot me! Or shoot me not…

Olivia Steer, în vârstă de 47 de ani, a adoptat un stil de viață raw vegan, în urmă cu 15 ani, și a stârnit numeroase controverse.

Olivia Steer a devenit vegană după ce sora ei s-a îmbolnăvit de cancer, în condițiile în care nu era primul caz al acestei boli în familie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Boala de reflux gastroesofagian: ce presupune diagnosticul?
Recomandări: