O fata de Oscar

Pentru noaptea cea mare din lumea filmului, starurile nu au nevoie doar de toalete sofisticate de la cei mai mari creatori. Sau de bijuterii de milioane de dolari. Au nevoie, in primul rand, de un ten fara cusur. Iata ce au facut ele pentru a-l obtine!
  • Publicat:
O fata de Oscar
O fata de Oscar

Jessica Biel
Frumusete pamantie
Ea e foarte tanara si nu are nevoie de multe artificii pentru un ten luminos. Inainte de Oscar, a tinut post ca sa se detoxifice. Si a mers la un centru spa unde a apelat la argila africana, recunoscuta pentru puterile ei in domeniul frumusetii. Cu alte cuvinte, masti peste masti cu argila rosie.


Cameron diaz
Galbenelele dau oricum roade
Domnisoara, care s-a despartit nu de foarte multa vreme de Justin Timberlake, a apelat pentru Oscar la infuzii repetate cu ceai de galbenele si la produse de ingrijire pe baza de apa termala. In plus, Cameron face masaj facial de trei ori pe saptamana. „Am zambetul larg si fac riduri“, se justifica ea.

Eva Green
Despre castravete
Ea stie pe propria-i piele ce minuni poate face extractul de castravete. Asa ca, inainte cu vreo doua saptamani de noaptea cea mare, si-a pus in fiecare seara castraveti cruzi pe fata. Apoi a folosit creme hidratante pe baza de apa. Si iata ce fata a afisat…

Jennifer Lopez
Un fel de Cleopatra
Sotul ei a fotografiat-o non-stop. Si, chiar daca ne place sau nu, doamna Lopez arata bine. Tenul de portelan pe care l-a prezentat a fost pregatit cu o luna inainte cu bai in lapte. Lopez apeleaza acum la remediile antice. Baia in lapte proaspat era la mare pret…

Kate Winslet
Doar la dermatolog
Ceea ce avem de reprosat doamnei Winslet se refera la sprancenele ei, mult prea inchise pentru culoarea galben-pui pe care o avea parul. De aici, un aspect nu tocmai ideal. Fata ei, insa, a fost supusa unui peeling chimic care se face la dermatolog si a facut fata cu brio cerintelor.

Kirsten Dunst
Mango pentru ten uscat
Ea nu e tocmai frumusetea intruchipata, dar are farmec. Pentru tenul uscat a folosit doar creme grase pe baza de mango. Iar cu o saptamana inaintea Oscarurilor, a fost la un centru spa unde si-a facut un gomaj, o masca pe baza de fructe tropicale si masaj.

Penelope cruz
Mieroasa
Pielea ei inchisa la culoare nu are deloc probleme. Penelope merge, ca mai toate muritoarele de rand, o data pe luna la cosmetica. Apoi se da cu miere proaspata pe fata si doarme o noapte asa. Nu e tocmai placut, dar merita, spune ea. Si inainte de Oscar, si-a naclait fata cu miere ca sa dea bine in toate pozele.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Christina Aguillera
Christina Aguillera
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân