Christina Aguillera

E sexy, blonda, are o voce extraordinara... E Christina Aguilera, diva care se metamorfozeaza rapid dintr-o "bad girl" intr-o Marilyn Monroe a zilelor noastre. S-a declarat a fi "fast-food addicted", insa a incercat, pe bani grei, multe diete. Acum un an,
  • Publicat:
Christina Aguillera
Christina Aguillera

La inceput a fost Britney. Cu melodii antrenante, doua codite si cuminte ca o scolarita… In urma ei, se auzea vocea puternica a Christinei. Insa ea nu parea cuminte deloc. Multi ani au fost rivale si s-au sicanat. Insa, de dragul show-ului, au aparut amandoua pe aceeasi scena si s-au sarutat cu Madonna, mama spirituala a multor artiste. Usor, usor, cele doua dive au inceput sa-si schimbe rolurile: sfioasa Britney socand printr-o casatorie in timpul unei betii, doi copii turnati ca pe tava unui barbat care o insela chiar cu fosta sa sotie, internarea in clinici de dezintoxicare si culminand cu coafura á la Sinead O’Connor. Intre timp, Christina se dezbraca de hainele vulgare, folosea ruj rosu, isi marea sanii si se transforma intr-o femeie senzuala, sexy si sigura pe ea. Mai mult, doarme in fiecare noapte in pat cu sotul ei, ceea ce este de apreciat. Sa vedem insa care a fost traseul ei in viata personala si cariera, ce face pentru frumusete si ce prefera in farfurie.

Anii copilariei…
S-a nascut la 18 decembrie 1980, la New York, intr-o familie formata dintr-un sergent militar ecuadorian si o mama irlandeza, profesoara de limba spaniola. Mai are o sora, Rachel. Din cauza divortului parintilor ei, nu a avut o copilarie tocmai fericita, insa talentul, ambitia si in special vocea au ajutat-o sa-si infrunte complexele si neajunsurile din copilarie. Pentru ca isi dorea sa cante, a participat cand avea 10 ani la show-ul „Star Search”, pe care, culmea, nu l-a castigat. Insa momentele ei de glorie au venit o data cu hit-ul „Genie in a Bottle”, in anul 1999. Astazi, are zeci de premii si a vandut peste 30 de milioane de albume.

Transformari de look  si atitudine
A incercat diverse coafuri, a oscilat intre blond si negru plus varianta suvite multicolore, scurt sau cu extensii, bucle sau drept. Acum are un look clasic, care o avantajeaza. Casatoria coincide cu o noua „Christina”: „Sunt un artist in continua transformare”, dupa cum ea insasi declara. Acum a renuntat la 9 dintre piercing-uri (avea chiar si in locurile intime), a mai pastrat doar unul in sfarcul drept „in amintirea vremurilor trecute”. Daca o intrebai acum ceva timp „Nu faci copii?”, raspundea ironic: „Dar ce sunt eu, Britney?” Insa acum este pe cale sa faca si mostenitori. „Mai scot un album si apoi o sa fac un copil”, le spunea celor de la MTV. De curand, presa bubuia cu stiri care relatau ca artista este insarcinata. Ea a infirmat zvonurile. Desi sigur, barza ii va da tarcoale curand, mai ales ca isi doreste doi.

Intre diete si junk food
La fel ca si in cazul altor staruri, multe diete se leaga de numele Christinei. Antrenorul ei, Ashley Borden, un guru al fitness-ului, are grija ca ori de cate ori, vedeta mai da iama in mancarea fast-food, pe care o adora, sa ia masuri dietetice. Unul dintre regimurile pe care le-a adoptat este cel bazat pe indicele glicemic al alimentelor, GLYX. Fiecare aliment are un indice glicemic, iar in functie de sex, varsta, greutate, tip de activitate nu trebuie sa depasesti anumite valori. A mai tinut o dieta ciudata: consuma intr-o zi alimente de aceeasi culoare. Nu de putine ori i-a fost atrasa atentia asupra pasiunii ei pentru aripioare picante, nachos cu multa branza, salsa si smantana. Insa in timpul unui show, ea arde intre 2.000 si 4.000 de calorii. In astfel de momente, antrenorul sau are grija ca artista sa consume alimente care ii sporesc rezistenta la efort. „Christina mananca mai mult, dar sanatos, cand are concerte. Nu are voie fast-food decat o data pe saptamana”, spune Borden. Iar atunci, gateste tacos cu sotul ei, Jordan Bordman, in costumele lui Adam si Eva. Christina face si mult sport, mai ales ca vrea sa aiba picioare cat mai sexy.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Macrobiotica Gwyneth
Macrobiotica Gwyneth
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân