Nicoleta Luciu, pe schiuri pentru prima dată

Nicoleta Luciu, interpreta Rozei din “Inimă de ţigan", pe care telespectatorii îl vor revedea ACASĂ din 23 ianuarie, în fiecare zi de la 20.30, şi-a făcut curaj în acest week-end şi s-a urcat pe schiuri pentru prima dată.
  • Publicat:
Nicoleta Luciu, pe schiuri pentru prima dată

 

Nicoleta Luciu, interpreta Rozei din “Inimă de ţigan”, pe care telespectatorii îl vor revedea ACASĂ din 23 ianuarie, în fiecare zi de la 20.30, şi-a făcut curaj în acest week-end şi s-a urcat pe schiuri pentru prima dată.

Nicoleta mărturiseşte că i-a fost frică şi că acela care a convins-o a fost Zsolt: „De o lună, şn fiecare weekend mergem la schi toţi trei, eu, Zsolt şi Zsolt Jr. Până acum, am vrut să înveţe cel mic să schieze, dar în acest weekend mi-a zis Zsolt că la un moment dat, toţi copiii noştri vor schia şi că o să rămân singură tot timpul la baza pârtiei dacă nu învăţ şi eu.

Aşa că am zis să încerc. După primele două secunde, am vrut să renunţ, m-am panicat când am văzut că nu pot să îmi controlez picioarele. Apoi a început să îmi placă, nu mă mai săturam, am făcut tot felul de viraje, am ştiut să întorc schiul când a fost cazul. Am şi căzut, mi s-au dus schiurile prin aer şi apoi am aterizat.

Dar m-am descurcat şi când am plecat de pe pârtie, m-au aplaudat cei prezenţi şi m-am simţit mândră de mine. A fost o experienţă foarte frumoasă, săptămâna asta mă duc să îmi iau clăpari şi schiuri şi o să mergem în fiecare weekend la schi atât timp cât o sa fie zăpadă”, povesteşte Nicoleta.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân