Nicole Kidman arată senzațional la 56 de ani. Diva de la Hollywood s-a fotografiat doar în lenjerie intimă VIDEO

Actrița internațională i-a impresionat pe toți.
  • Publicat:

Nicole Kidman apare pe coperta revistei Vogue Australia, în luna februarie 2024. Celebra actriță de 56 de ani a realizat un pictorial incendiar doar în lenjerie intimă. Mulți au fost uimiți de felul în care arată la vârsta ei! 

Nicole Kidman a pozat în lenjerie intimă la 56 de ani

Nicole Kidman are 56 de ani, dar este considerată o adevărată zeiță a frumuseții. Diva a a pozat sexy pentru coperta revistei Vogue Australia. Aceasta nu a avut rețineri să apară doar în lenjerie intimă din dantelă și să-și etaleze silueta trasă prin inel. În plus, la ședința foto a dorit să aibă și un ‘accesoriu’ inedit. Astfel că vedeta s-a fotografiat ținând un șarpe negru în jurul gâtului.

Kidman a oferit detalii și despre viața ei personală în cadrul noului număr din Vogue.

A făcut furori și pe covorul roșu

„Nu vreau să fiu un model pentru nimeni, nu mă interesează asta. Sunt interesată să explorez artistic ceea ce înseamnă să fii uman… ideea de viață, moarte, iubire, durere și bucurie. Păstrez o distanță destul de mare între mine și ceea ce toată lumea gândește sau își dorește sau cum cred ei că ar trebui să mă comport. Încerc să păstrez un scut în jurul meu”, a spus actrița.

La cei 56 de ani ai săi, Nicole Kidman este într-o formă maximă și face furori cu aparițiile sale. Ea a reușit să întoarcă toate privirile la premiera serialului „Expats” care a avut loc la New York pe data de 21 ianuarie 20024. Atunci, diva a purtat o rochie neagră, extrem de decupată, care i-a lăsat la vedere o mare parte din silueta impecabilă.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole Kidman (@nicolekidman)

sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân