Natalia Ioana Oneţ este Miss Tourism România 2013

Natalia Ioana Oneţ a fost desemnată, miercuri, Miss Tourism România 2013 şi urmează să reprezinte ţara la competiţia internaţională care se va desfăşura în perioada 22 mai - 6 iunie, în Guineea Ecuatorială, informează organizatorii, ExclusivEvent, citaí de MEDIAFAX.
  • Publicat:
Natalia Ioana Oneţ este Miss Tourism România 2013

Natalia Ioana Oneţ a fost desemnată, miercuri, Miss Tourism România 2013 şi urmează să reprezinte ţara la competiţia internaţională care se va desfăşura în perioada 22 mai – 6 iunie, în Guineea Ecuatorială, informează organizatorii, ExclusivEvent, citaí de MEDIAFAX.

Proaspăta deţinătoare a titlului Miss Tourism România 2013 va reprezenta România în Guineea Ecuatorială la competiţia internaţională unde va concura alături de alte aproximativ 60 candidate din tot atâtea ţări din întreaga lume.

De asemenea, Natalia Ioana Oneţ va fi, timp de un an de zile, imaginea Miss Tourism România, având sarcina de a se implica activ împreună cu organizaţia ExclusivEvent în cât mai multe campanii şi acţiuni de promovare a turismului românesc.


Câştigătoarea Miss Tourism România 2013 este absolventă a Facultăţii de Biologie, cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii Bucureşti şi, în prezent, urmează masteratul în turism la aceeaşi instituţie.
 

De la vârsta de 15 ani, după ce a câştigat titlul Miss Boboc la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” din Satu Mare, şi până în prezent, Natalia a câştigat locul al treilea la Miss Universe România 2009 şi marele premiu la Miss Hostess România 2011.

A fost, de asemenea, imaginea designerilor Clara Rotescu şi Oana Săvescu, a prezentat pentru Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levintza şi Amato – unul dintre designerii care creează ţinutele pentru Lady Gaga.

La 17 ani a fost personaj principal într-un videoclip al trupei 3rei Sud Est, după câţiva ani urmând să filmeze şi pentru videoclipul celor de la Residence Deejays & Frissco, dar şi pentru rapperul american Flo Rida.

Natalia a practicat scrima, spada şi floreta timp de patru ani, este pasionată de psihologie, schi, echitaţie şi înot, însă cel mai mult iubeşte copiii, fiind una dintre primele voluntare ale organizaţiei Miss World România, implicându-se activ în timpul sau liber în diverse proiecte caritabile şi în susţinerea activităţii umanitare a organizaţiei şi anume ajutorarea copiilor cu probleme din întreagă lume.

Sursa Foto: Facebook

 


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân