Motivul pentru care Sharon Stone a renunțat la relațiile cu bărbații

În urma unui interviu, Sharon Stone a mărturisit că a renunțat la relațiile cu bărbații, în special pentru că are impresia că-și pierde timpul.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Motivul pentru care Sharon Stone a renunțat la relațiile cu bărbații
February 9, 2020, La, United States of America: Sharon Stone arriving at the 28th Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party on February 09, 2020 in West Hollywood, California (Credit Image: © Famous/Ace Pictures via ZUMA Press)

Sharon Stone a dezvăluit în emisiunea ”The Drew Barrymore Show” motivul pentru care a renunțat să mai iasă la întâlniri cu bărbații. Actrița în vârstă de 62 de ani, cunoscută pentru celebrul rol din filmul Basic Instinct a vorbit deschis despre decizia luată cu privire la viața ei sentimentală.

De ce nu mai vrea Sharon Stone relație?

”Am renunțat pentru că oamenii nu sunt sinceri și nu merită timpul meu. Prefer să petrec timp cu mine, singură sau mai mult timp cu prietenii și copiii mei. Chiar simt că nu am nevoie de un alt copil. Nu-mi place să mă joc”, a spus actrița.

Sharon Stone menționează că nu știe cât de corect este să spună acest lucru, dar ”bărbații se află în același loc în care se află și femeile acum”.

”Parcă toți băbații pe care îi întâlnesc- am prieteni bărbați  foarte buni- când vine vorba de maturitatea emoțională în relație, bărbații și femeile sunt în puncte diferite”, explică vedeta.

Actrița are trei fii și a fost căsătorită de două ori: o dată cu jurnalistul și editor Phil Bronstein, iar al doilea mariaj a fost cu producătorul Michael Greenburg.

Mame singure

Barrymore amintește că pare a fi un fenomen în rândul femeilor, deoarece recent a discutat cu actrița Charlize Theron pe același subiect, care la rândul ei a dezvăluit că nu a mai avut o relație de cinci ani. Atât Sharon Stone, cât și actrița Charlize Theron mărturisesc că preferă să fie mame singure, în timp ce Drew Barrymore recunoaște că de când a devenit mamă, copilul o ține foarte mult timp ocupată.

Nu sunt singurele vedete de peste Ocean care recunosc că au renunțat la ideea de a mai începe o relație, mai ales când ajung la o anumită vârstă și maturitate, în special când vine vorba de maturitatea emoțională.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân