Chrissy Teigen, eseu emoționant după ce a pierdut a treia sarcină

Chrissy Teigen, soția artistului John Legend a scris un eseu emoționant despre cum a pierdut cea de-a treia sarcină și drama prin care a trecut.
  • Publicat:
Chrissy Teigen, eseu emoționant după ce a pierdut a treia sarcină
Chrissy Teigen, eseu emoționant după ce a pierdut a treia sarcină

La începutul lunii octombrie, cuplul Chrissy Teigen-John Legend au anunțat drama prin care trec. Cei doi au pierdut cel de-al treilea copil. Soția lui John Legend, în vârstă de 34 de ani, era la a treia sarcină, de data aceasta obținută pe cale naturală, primele două fiind obținute prin fertilizare in vitro.

Chrissy era în al doilea trimestru al sarcinii, iar cauza avortului spontan a fost, cel mai probabil, placenta previa. În urmă cu câteva ore, modelul a postat pe contul ei de Instagram un eseu emoționant în care vorbește despre sarcina pierdută și le mulțumește celor care i-au fost alături. De asemenea, Chrissy răspunde acuzațiilor conform cărora și-a expus prea mult experiența dramatică prin care a trecut.

Scrisoarea emoționantă a lui Chrissy Teigen

„Am rugat-o pe mama lui John să-mi facă niște poze, oricât de neplăcut ar fi fost asta. I-am explicat lui John, care avea mari dubii în această privință, că am nevoie de aceste fotografii și că niciodată nu mi-aș fi dorit să cer una ca asta, dar era pur și simplu obligat să facă ce-i cer. Era dezgustător pentru el. Pe atunci acele poze nu aveau niciun sens pentru el. Dar eu știam că am nevoie ca să țin minte acest moment pentru totdeauna, așa cum aveam nevoie să țin minte primul nostru sărut în fața altarului și lacrimile de fericire de după nașterea copiilor (cuplul mai are doi copii, un băiat și o fată). Eram convinsă că trebuie să povestesc prin ce am trecut”, a spus Chrissy.

„Nu pot să exprim în cuvinte cât de puțin îmi pasă că urăști acele fotografii. Am trăit acea experiență, am ales să o fac și, mai mult decât orice, aceste fotografii sunt pentru oamenii care au trăit asta sau sunt suficient de curioși să se întrebe cum este. Aceste fotografii sunt doar pentru persoanele care au nevoie de ele. Gândurile altora nu contează pentru mine.”

„Mama mea, John și cu mine l-am ținut puțin pe Jack și ne-am luat rămas-bun. Le-am cerut asistentelor să-mi arate mâinile și picioarele lui și le-am sărutat iar și iar.”

Chrissy Teigen și-a încheiat eseul mulțumindu-le tuturor femeilor care au avut puterea să vorbească despre experiențele trăite.

„M-am dus la un magazin, iar doamna de la casă mi-a pus discret în coș niște flori. Cea mai grea parte este să știi că există atât de multe femei care nu vor avea parte de aceste momente de bucurie din partea necunoscuților. Vă rog să vă împărtășiți poveștile și să fiți buni cu cei care suferă. Fiți buni în general pentru că unii nu vor vorbi deloc despre asta.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân