Mofturi de artist – Joe Cocker bea vin doar din pahare roşii şi are propriul bucătar

Joe Cocker, care va concerta pe 4 august, la Sala Palatului, va veni la Bucureşti cu bucătarul propriu şi va bea vin franţuzesc doar din pahare de culoare roşie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
  • Publicat:
Mofturi de artist - Joe Cocker bea vin doar din pahare roşii şi are propriul bucătar

Joe Cocker, care va concerta pe 4 august, la Sala Palatului, va veni la Bucureşti cu bucătarul propriu şi va bea vin franţuzesc doar din pahare de culoare roşie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Joe Cocker are cerinţe rafinate pentru concertul de la Bucureşti, potrivit organizatorilor show-ului, Project Events şi Marshall Arts.
O limuzină de lux, bucătar propriu, hotel de cinci stele şi vinuri franţuzeşti – acestea sunt doar câteva dintre cerinţele celebrului cântăreţ Joe Cocker care va concerta pe 4 august, la Sala Palatului din Bucureşti.

Concertul artistului va avea loc pe 4 august, de la ora 20.00, şi face parte din turneul de promovare a noului său album – „Fire It Up”. Pe lângă piese de pe noul album, fanii vor mai putea asculta şi „You Can Leave Your Hat On”, „Unchain My Heart”, „N’oubliez Jamais”, „Ain’t No Sunshine” şi „Up Where We Belong”.

Potrivit comunicatului, deşi a mai vizitat România, Joe este nerăbdător să ajungă din nou în Capitală. Acesta va veni la Bucureşti cu un avion privat şi va fi cazat la un hotel de cinci stele. Va fi însoţit în permanenţă de doi bodyguarzi şi se va deplasa cu o limuzină de lux. Va avea propriul bucătar, iar, la sală, o încăpere va fi transformată în bucătărie.

În backstage Cocker îşi doreşte să aibă multe plante, canapele confortabile şi oglinzi. Artistul a anunţat că doreşte să bea suc natural de merişoare, fără conservanţi şi coloranţi, apă Evian, Gatorade şi Cola Zero. Artistul va mai avea la dispoziţie şi un coş cu batoane de ciocolată, fructe proaspete netăiate (artistul a avut grijă să menţioneze că trebuie să aibă la dispoziţie neapărat şi banane).

O cerinţă mai puţin obişnuită a fost aceea legată de paharele roşii: artistul a cerut ca în cabină să aibă doar pahare de culoare roşie.
Nici muzicienii care îl vor acompania pe scenă nu s-au lăsat mai prejos şi au cerut (în afară de lucruri obişnuite precum sucuri, apă, alune, chipsuri) bere, migdale şi ursuleţi gumaţi Haribo.
Organizatorii au primit instrucţiuni clare şi în ceea ce priveşte băuturile pentru echipa din jurul cântăreţului. Managementul artistului a solicitat pentru partea masculină vin franţuzesc, iar pentru doamnele din trupă vin roşu spaniol.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân