Miranda Kerr recomandă fusta cu talie înaltă pentru acest sezon

Miranda Kerr, celebrul înger Victoria's Secret, a devenit în ultimii ani una dintre cele mai apreciate celebrităţi pentru street style.
  • Publicat:
Miranda Kerr recomandă fusta cu talie înaltă pentru  acest sezon

Miranda Kerr, celebrul înger Victoria’s Secret, a devenit în ultimii ani una dintre cele mai apreciate celebrităţi pentru street style.
 
Mereu îmbrăcată perfect, Miranda nu a fost aproape niciodată prinsă pe picior greşit în instantaneele paparazzilor americani. Iar mai nou, datorită stilului ei lejer, Miranda a devenit imaginea Mango.

Care este recomandarea ei pentru acest sezon? Ei bine, potrivit Femalefirst.co.uk, cea mai hot piesă, care nu ar trebui să lipsească din dulapul niciunei fashioniste primăvara/vara aceasta, este fusta cu talie înaltă.

Fie că este scurtă, fie că este lungă, fie că vorbim despre fustele cloş sau despre cele creion, despre cele cu şliţ adânc sau despre cele cu trenă, talia este musai să fie înaltă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân