Mihai Trăistariu, totul despre reușita implantulului de păr: ” M-a întinerit…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Mihai Trăistariu nu mai are nevoie de nicio introducere. Artistul are 47 de ani, însă reușește cumva și nu își arată vârsta, probabil și datorită energiei debordante pe care o are. Pe lângă asta, cântărețul știe să se mențină, are grijă la alimentație, dar și la aspectul său, părul nefăcând aici excepție.

Astăzi, Mihai ne-a acordat un interviu exclusiv în care am vorbit despre implantul de păr pe care și l-a făcut în urmă cu peste 10 ani, despre care artistul spune că a fost o reușită.

CSID: Mihai, știm că ți-ai făcut un implant de păr. Spune-ne, te rog, cum s-a desfășurat întreaga procedură?

Mihai Trăistariu: Eram prin 2013 și părul se rărise foarte tare, cred că am moștenit de la mama aspectul asta. Am luat decizia să fac implant de păr, astfel că ajuns mai întâi în Turcia, unde nu pot spune nici că am fost nemulțumit, dar nici mulțumit. De ce? Când îl faci în străinătate, n-are cine să se ocupe practic de tine atunci când revii în țară și ai nevoie de îngrijire. Și implantul necesită îngrijire și observație, dacă nu te vede nimeni preț de 2 săptămâni, de pildă, îți pot cădea din firele implantate. Și asta s-a întâmplat în cazul meu la vremea aceea.

(…) A trebuit să refac în România implantul la un an distanță și l-am făcut la București la Dr. Felix Popescu, care era cel mai renumit la acea vreme, renumit este și la ora actuală.

(…) 7 ore a durat procedura. Mi-a făcut anestezie, mi-a înțepat tot capul cred că de 119 de ori cu ace și pentru că aveam ochii închiși, primele înțepături le-am și simțit, ulterior doar am auzit cum strapungeau și le număram (n.r râde) ca să mă distrez, nu din alt motiv!

CSID: Cam câte fire de păr au fost implantate în cadrul intervenției?

Mihai Trăistariu: 3000 de rădăcini mi-a plantat, ele se extrag din spate fir cu fir. Să vă explic. O rădăcină e ca un bulb de ceapă, ea poate avea 1,2, 3 fire, poate avea și 5,6 în alte cazuri. Deci practic 3000 de rădăcini a câte 2,3 fire poate însemna și 8-10 mii de fire.

(…) Dr. Felix mi-a explicat că într-o viață de om poți face 5-6 implanturi de păr, eu am făcut 3, unul în Turcia și două în România pentru că am mai ajuns odată la București la dl Dr. să-mi „coboare” linia frunții. Secretul mi-a fost sugerat de dl Dr. Mi-a spus că dacă îmi „coboară” linia frunții cu un centimetru, voi arată mai tânăr. Și așa a și fost, m-a întinerit!

CSID:  Ai avut nevoie de îngrijire suplimentară în zona respectivă?

Mihai Trăistariu: Într-adevăr, vitale sunt primele 7 zile de după implant, atunci necesită îngrijire. Am avut o soluție cu care hidratam locul din 30 în 30 de minute ca să prindă bine implantul. Ulterior, mi-au mai fost curățate tot de către medici cojițele care se formaseră și, după 10 zile, am făcut prima baie pe cap.

(…) O lună, două nu am avut voie să fac sport și nici sex! (n.r. rade) Să nu crească tensiunea capului, să nu inunde rădăcinile.

CSID: Efecte secundare au existat postoperator? Durere sau, poate, umflături? Cât de repede s-au văzut rezultatele?

Mihai Trăistariu: La intervenția dn București nu a existat niciun efect secundar, am avut noroc.

(…) Oricum, procedura e în felul următor: după implant, firele încep să crească, după aceea cad de-a dreptul și abia după 8 luni se cunoaște și încep să crească firele noi. Deci toată procedura o vezi practic după cele 8 luni de zile. Dar, când vezi rezultatele, îți crește inima de bucurie!

Citește și: Caz Stan, influencer de renume, dezvăluiri în exclusivitate: „Am ajuns la spitalul Floreasca cu dureri groaznice…”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc