Martha Stewart a împlinit 82 de ani. Cum a arătat meniul aniversar

Martha Stewart a împlinit frumoasa vârstă de 82 de ani, ocazie cu care a împărtășit pe rețelele de socializare preparatele pe care le-a avut la cina organizată de ziua ei.
  • Publicat:

Martha Stewart a împlinit frumoasa vârstă de 82 de ani, ocazie cu care a împărtășit pe rețelele de socializare preparatele pe care le-a avut la cina organizată de ziua ei. Ce putem spune e că ne-a lăsat fără cuvinte. Atât ea, cu aspectul ei impecabil, cât și preparatele pe care le-a servit invitaților ei.

Cunoscută pentru cooking show-urile televizate, dar mai ales pentru preparatele fascinante cu care ne-a încântat vizual de-a lungul anilor, de data aceasta Martha Stewart a luat o pauză și a avut propriul ei chef.

„Chef Lazaro ne-a încântat cu un festin mexican”, a scris în descrierea fotografiilor postate pe Instagram.

Cum arată meniul aniversar pentru Martha Stewart

De la preparate clasice, la deserturi delicioase, toate au fost de inspirație mexicană și efectiv ne-au lăsat gura apă. Să facem o recapitulare:

În primul rând, Martha Stewart a pus accentul pe preparate bogate în proteină, iar din bucătăria mexicană nu au lipsit carnitas, tamales și burritos. Tot printr preparate putem observa Camarones a la Diabla, adică un preparat cu creveți gătiți în sos de tomate și chilli.

Ca aperitiv și garnituri, vedeta a avut pe masă porumb, pico de gallo și chips-uri cu guacamole, iar ca desert, pare că prezentatoarea de televiziune a avut Baked Alaska, un tort clasic cu înghețată și meringue caramelizat.

Printre băuturi, nu putem să nu observăm prorpia ei rețetă: Martha-Rita. Mai exact, margarita făcută din tequila blanco, triplu sec, suc de lime și suc concentrat de rodie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Martha Stewart (@marthastewart48)

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân