Lovely Liv

Tatal ei este rocker-ul Steven Tyler de la Aerosmith. Pana sa implineasca 14 ani, toata lumea era convinsa ca Liv va ajunge cel putin o fana inraita a muzicii rock, daca nu membra a unei formatii. Surpriza! Liv s-a metamorfozat peste noapte dintr-o rocker
  • Publicat:
Lovely Liv
Lovely Liv

Clasica poveste a ratustei urate care s-a transformat intr-o lebada se aplica si in cazului actritei Liv Tyler. Fata bucalata, imbracata mai mereu in haine de rocker a devenit aproape peste noapte, o frumusete cu ten de portelan, cu ochi de un albastru metalic si o atitudine unica. Pentru aceste imbunatatiri fundamentale de look a dat o mana considerabila de ajutor o apropiata a familiei ei, Paulina Porizkova, care a convins-o sa renunte la blugii largi si taiati in favoarea rochiilor de seara. Apropo de familie, Liv s-a nascut pe 1 iulie 1977, la New York, avand-o ca mama pe Bebe Buell, fotomodel si playmate, si ca tata „initial”, pe rocker-ul Todd Rundgren. La 11 ani, Liv are parte de o surpriza de proportii. Afla ca tatal ei natural este cel din posterele cu care isi impodobise peretii camerei: Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith. Pana atunci Tyler era un „prieten” de familie. Iata ca se intampla si la case mari…

La 14 ani, se muta impreuna cu mama ei la New York, unde avea sa-si schimbe look-ul si sa-si inceapa cariera de fotomodel. Inca de mica, Liv avea un aer sofisticat, fapt care a ajutat-o ca in cateva luni de la debut sa apara in reviste de frumusete si moda. Insa nu s-a multumit cu atat si a vrut sa devina actrita. Nu a trecut mult timp si rasfoind paginile cotidianului The New York Times, a gasit un anunt pentru un casting al copiilor bogati si celebri. Minunea s-a produs, iar Liv a fost descoperita. In 1994, juca rolul unei fete abuzate in „Silent Fall”; in 1996 a obtinut un rol in musical-ul lui Woody Allen: „Everyone Say I Love You”; in 1998 era pe afisul de la „Armageddon”, iar in 2001 era Arwen din „Stapanul Inelelor”. Doi ani mai tarziu, s-a casatorit cu muzicianul Royston Langdon, iar in 2004, s-a nascut fiul lor, Milo.

„Nu ma consider frumoasa!”
Desi a fost aleasa ca una dintre cele mai frumoase femei din lume, Liv Tyler a declarat revistei „Grazia” ca se simte foarte demodata pe langa prietena sa, Kate Moss, si nu crede ca i se potriveste acest statut.

Inca din copilarie a fost macinata de gandul ca este urata, sentiment care inca o mai insoteste. „Niciodata nu m-am considerat o femeie frumoasa. La scoala nici un baiat nu se uita la mine ca la o fata pe care ar vrea sa o sarute. Eram inalta, stangace si penibila pentru baieti. Mai degraba eram un prieten pentru ei, decat o fata. Insa de cand m-am casatorit si l-am nascut pe Milo, am mai multa incredere in fortele proprii si nu prea imi mai pasa de ceea ce cred oamenii despre mine. Nu ma voi gandi niciodata la mine ca la o frumusete. Sunt una dintre acele femei care trebuie sa mai slabeasca tone, dar care nu va slabi pentru ca toata viata a fost grasa”, afirma actrita. Iata inca o dovada ca obsesia kilogramelor nu poate fi inlaturata si suprima increderea in sine chiar si a celor mai frumoase femei din lume. Pe de alta parte, si presa de scandal intretine aceasta obsesie a perfectiunii, neiertand vedetelor nici un mic cos de pe frunte sau hainele largi pe care le poarta prin parc. Apropo de astfel de incidente, chiar si Liv a fost surprinsa de paparazzi cu o asemenea „podoaba” pe nas si prin parcuri, unde se imbraca anost. Daca pentru cosul rebel nu a dat explicatii (ar fi fost chiar penibil sa se scuze pentru asa ceva), actrita s-a confesat apropo de vestimentatie, anul trecut, revistei Shop Gril: „Sunt ca un baietoi. Ma imbrac foarte comod. Stiu ca este greu de crezut, dar prietenii mei pot confirma”. Si paparazzii…

Un centru de spa
In aprilie 2006, Liv a facut o declaratie bomba. „Roy si eu ne gandim cateodata sa vindem totul si sa ne mutam la tara. Am vrea sa deschidem un centru de spa sau un restaurant. Ador sa gatesc si sa fac masaj.” Totodata, Liv a criticat actritele care recurg la gesturi nebunesti pentru a slabi imediat dupa ce au nascut pentru ca dau un exemplu prost si nenatural fanilor. Ea a refuzat sa tina dieta imediat dupa ce l-a nascut pe Milo. „Este foarte greu sa revii la greutatea dinainte de sarcina. Toate femeile din reviste sunt atat de slabe dupa trei saptamani de la nastere si spun «Oh, eu doar am alergat dupa pustiul meu», este un nonsens.”

Cum si-a revenit dupa sarcina
Liv nu si-a recapatat silueta decat dupa un an de la nasterea lui Milo. Antrenorul sau, David Kirsch, care se ocupa si de silueta postnastere a topmodelului Heidi Klum, a declarat pentru US Weekly: „A muncit foarte mult. 90 de minute de antrenament in forta zilnic (exercitii cu mingea de gimnastica, sacul de box, fandari), urmate de 45 de minute de exercitii cardio (de exemplu, 2 kilometri la banda de alergare). Pe langa sport a tinut si dieta: trei portii mici de peste si spanac, si doua shake-uri calorice concepute de Kirsch pe zi. „Avea multa energie”, isi aminteste instructorul care a contribuit semnificativ la forma ei fizica de acum.

Dieta pentru Oscar
Inainte de premiile Oscar, toate actritele intra in „reparatii”. De exemplu, in 2004, Liv Tyler a adoptat timp de trei saptamani o dieta bazata pe spanac, broccoli si bauturi proteice. Totul pentru a incape in rochia Givenchy. Totusi s-a plans ca antrenorul ei a pus-o la un regim prea strict. Insa, actrita este obisnuita cu dietele, deoarece in „tinerete” era dolofana. „Sunt mereu la dieta. Cand eram mica eram ca un balonas… Aveam parul foarte ondulat si bratele scurte, dar inca de atunci aveam o personalitate puternica”, spunea ea.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Super look de vedeta!
Super look de vedeta!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân