Loredana: „Urasc shopping-ul dar nu pot fara el, sunt propria mea stilista”

Loredana s-a lasat pe mainile stilistilor pentru o sedinta foto ce-o dezvaluie in ipostaza de femme fatale, in varianta kinky!
  • Publicat:
Loredana: „Urasc shopping-ul dar nu pot fara el, sunt propria mea stilista”
Loredana: „Urasc shopping-ul dar nu pot fara el, sunt propria mea stilista”

Loredana s-a lasat pe mainile stilistilor pentru o sedinta foto ce-o dezvaluie in ipostaza de femme fatale, in varianta kinky! Fotografiile, ce poarta semnatura celebrului Antoine Verglas, apar in cel mai recent numar al revistei The One, editie speciala de decembrie, dedicata Zilei Nationale a Romaniei.

In interviul ce insoteste pictorialul, Loredana declara ca nu este incantata de shopping: „Urasc shopping-ul, iti spun sincer, dar nu pot fara el pentru ca sunt propria mea stilista, propria mea producatoare. Insa fizic ma oboseste pentru ca absolut fiecare lucru pe care il am pe mine mi-l procur singura.”

Vedeta recunoaste ca renunta foarte greu la haine, chiar daca ii sunt mari sau mici. Loredana prefera sa stie ca le are in dressing deoarece viata ei artistica este plina de neprevazut si nu se stie cand poate avea nevoie de un articol vestimentar: „Chiar daca nu mai am loc in garderoba, prefer sa fie acolo, nu se stie niciodata cand o sa am nevoie. Si se pare ca e un principiu destul de bun, pentru ca viata mea artistica e plina de idei, personaje, situatii neprevazute.”

In ceea ce o priveste pe fiica ei, Elena, cantareata marturiseste ca este fascinata de garderoba mamei si zilnic ii sustrage anumite lucruri si le piteste la ea in dulap – mai ales pantofi cu toc.

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”