Pantofi în tendinţe pentru această primăvară

Vremea frumoasă de afară ne face să ne gândim la ţinutele lejere de primăvară şi inevitabil la pantofii uşori, confortabili care vor înlocui ghetele sau cizmele purtate până acum.
  • Publicat:

 

Vremea frumoasă de afară ne face să ne gândim la ţinutele lejere de primăvară şi inevitabil la pantofii uşori, confortabili care vor înlocui ghetele sau cizmele purtate până acum.

Pentru a-ţi uşura alegerile pe care le vei face în acest sezon, iată o selecţie din colecţiile noi de încălţăminte ale câtorva mari producători.

Moda în încălţăminte pentru noul sezon la Deichmann este caracterizată de un stil lejer, casual: încălţămintea se
prezintă cu talpă în general plană, iar tocurile, cu apariţii sporadice, vor fi descrise de linii drepte sau vor fi de tip bloc. Toate aceste detalii vor oferi o notă de eleganţă feminină pantofilor, dând totodată senzaţia că nu le lipseşte nimic.
Cine preferă încălţămintea lejeră se va bucura anul acesta cu siguranţă de o plenitudine de modele de sneakeri, mocasini, pantofi cu şiret, Shooties şi cizmuliţe de vară! Relaxarea este absolută şi în termeni de culori. Astfel, pe lângă tonurile deschise de alb şi bej, culorile soft-pastel sunt la mare căutare (www.deichmann.com).

Pentru sezonul primăvară-vară 2015, brandul danez ECCO lansează un nou model de pantofi sport rezistenţi la intemperii, cu un sistem de ventilaţie de 360 de grade, pentru ca piciorul să rămână uscat şi să se simtă confortabil de-a lungul întregii zile.
Talpa pantofilor sport ECCO O2 este creată cu o tehnologie nouă unică, pornind de la tehnologia GORE-Tex şi Surround. Tehnologia de ventilaţie amplasată de jur împrejurul tălpii focalizează aerul proaspăt în jurul piciorului, evaporând perspiraţia şi reducând temperatura prin intermediul canalelor de aer situate pe partea laterală a tălpii.
Aceşti pantofi sport sunt confecţionaţi din piele de iac, care este de până la trei ori mai rezistentă decât pielea de vacă şi se mulează perfect pe picior (www.ecco-shoes.ro).

Hotstepper, brand romanesc de incaltaminte si accesorii de piele, lanseaza colectia de primavara-vara 2015 si prevesteste un sezon plin de culoare si piese indraznete. Colectia It’s Tropical cuprinde balerini, mocasini, ghete si botine in culorile cheie ale sezonului si propune combinatii neconventionale, accesorii fun si printuri vesele. In plus, aceasta include si o editie limitata de pantofi din piele cu textura de snakeskin extrem de speciala, cu irizatii albastre si ivoire.
Printre piesele cheie ale colectiei se numara incaltarile din piele cu snakeprint, un must have al oricarei garderobe de sezon. Culorile acestei piei cu textura speciala variaza de la nuantele caramel sau albastru si ajung pana la pielea de sarpe cu irizatii multicolore.
Tocurile grose fac senzatie si pot scoate in evidenta intreaga tinuta, prin imprimeuri fun, piele de ponei sau cu diferite texturi.
Balerinii noii colectii vor fi elementul de senzatie al fiecarei tinute, datorita combinatiilor neasteptate de texturi, taieturilor asimetrice sau insertiilor metalice.
Piesa de rezistenta este insa editia limitata Pacific Breeze, ce contine patru piese de colectie (pantofi cu toc, mocasini si balerini) create dintr-un material special: piele de sarpe cu un mix cromatic unic, ce include nuante subtile de ivoire seashell, navy metalizat, negru si verde marin (www.hotstepper.ro).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: