Kirsten Dunst se afiseaza cu „fostul” lui Drew Barrymore

Se pare ca actrita a trecut peste aventura sa esuata cu rockerul de la Razorlight, Johnny Borrell, dupa ce a fost vazuta la o intalnire cu actorul Justin Long, fostul prieten al lui Drew Barrymore.
  • Publicat:
Kirsten Dunst se afiseaza cu „fostul” lui Drew Barrymore
Kirsten Dunst se afiseaza cu „fostul” lui Drew Barrymore

Se pare ca actrita a trecut peste aventura sa esuata cu rockerul de la Razorlight, Johnny Borrell, dupa ce a fost vazuta la o intalnire cu actorul Justin Long, fostul prieten al lui Drew Barrymore. Kirsten si Justin au fost vazuti in weekend luand pranzul impreuna la Chateau Marmond din Los Angeles, informeaza dailymail.co.uk.

Se pare ca tanarul actor de comedie a facut-o sa se simta atat de bine pe Kirsten, incat aceasta a zambit si a ras in hohote pe tot parcursul intalnirii. Justin este mai degraba cunoscut drept tipul care se intalnea cu Drew Barrymore. Perechea si-a declarat dragostea in mod public, in cadrul show-ului lui Oprah Winfrey, dar s-au despartit insa in luna iulie a anului trecut.

La vremea repectiva, Justin declara ca Barrymore este : «frumusete si lumina, lucruri pe care le transmite tuturor celor care o intalnesc». Totusi, imediat dupa ce s-a despartit de vedeta din Charlie’s Angels, a fost vazut cu Kirsten Dunst in New York.

Recent, una din surse a dezvaluit pentru New York Daily News: “Justin si Kirsten se giugiuleau serios in timp ce asteptau sa li se aduca margueritele. Se tineau de mana si practic erau unul peste altul.” Actrita in varsta de 26 de ani, fosta iubita a lui Jake Gyllenhaal, Josh Hartnett si Orlando Bloom, a iesit de curand de la un centru de reabilitare, unde a fost tratata de depresie.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân