Ke$ha, mărturisire şoc: Am „sex buddies” în toată lumea

Excentrica cântăreaţă, care nu este implicată în nici o relaţie stabilă în momentul de faţă, a recunoscut fără jenă că nu duce
  • Publicat:
Ke$ha, mărturisire şoc: Am

Excentrica cântăreaţă, care nu este implicată în nici o relaţie stabilă în momentul de faţă, a recunoscut fără jenă că nu duce lipsă de sex. Ke$ha are prin toată lumea „prieteni” care o ajută să-şi satisfacă nevoile sexuale.

Ke$ha (25 de ani) a mărturisit pentru o publicaţie internaţională că nu are timp pentru relaţii stabile, însă face sex cu cine apucă. Pentru că este mereu în turnee prin lume şi are posibilitatea de a cunoaşte mereu oameni noi, are în prezent aşa-zişi prieteni speciali în multe oraşe care o ajută atunci când… are nevoie!

„Ies în oraş să beau ceva, fac o baie cu spumă şi ciocnesc un pahar de vin cu un băiat drăguţ”, a dezvăluit Ke$ha reţeta după care se relaxează de fiecare dată când se află departe de casă.

Starul pop insistă că este fericită singură şi că nu are nevoie de o relaţie. Ba mai mult decât atât, nici nu se gândeşte să-şi întemeieze o familie în viitorul apropiat: „Tot ce mă interesează în prezent este să merg la cele mai tari concerte din lume”. În privinţa bărbaţilor care o atrag, Ke$ha  e clară: „Îmi plac rockerii cu părul lung, barbă lungă, motociclete, care ascultă heavy metal!”.

Cieşte şi: Celebritatilor le-au crescut pene

Manichiura Ke$hei – frumoasă ori dizgraţioasă?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân