Katie: o sotie ascultatoare

De Katie Holmes este indisolubil legat numele lui Tom Cruise, sotul sau. Desi au existat multi sceptici care nu au dat sanse relatiei lor, cuplului ii merge foarte bine. Doar nu se impiedicau ei de tone de vorbe in vant, cand nu au contat convingerile rel
  • Publicat:
Katie: o sotie ascultatoare
Katie: o sotie ascultatoare

Katie Holmes nu figura in lista actritelor hollywoodiene, tinte ale presei din toata lumea, pana nu si-a gasit fericirea in bratele ei nimeni altul decat Tom Cruise. Cum a fost fotografiata alaturi de celebrul actor, brusc statutul ei s-a schimbat. Ei bine, nu era chiar o anonima in lumea filmelor, avand chiar si cateva nominalizari la premii cinematografice, dar in nici un caz, nu ar fi cunoscut o asemenea promovare datorita prestatiilor artistice de pana atunci. Povestea ei incepe la 18 decembrie 1978 in Toledo, Ohio, SUA. Kate Noelle Holmes s-a grabit sa vina pe lume, nascandu-se la 7 luni si cantarind doar 2 kilograme, insa a reusit sa demonstreze prin acest fapt ca are o personalitate puternica. Mai are trei surori si un frate, dar ea a fost mereu „bebelusul” familiei. Tatal sau, Martin, este avocat, iar mama ei casnica. De mica, a urmat cursuri de actorie. A absolvit Academia Notre Dame, o scoala romano-catolica. In adolescenta, a urmat cursuri de modeling, inca o dovada ca aceste meserii interactioneaza puternic. Primul rol important l-a avut in 2002 in productia „Abandon”, iar „Batman Begins” i-a adus popularitate si 1 milion de dolari in cont. In aprilie 2006, s-a nascut Suri Cruise, iar pe 18 noiembrie 2006 a avut loc nunta cuplului TomKat la un castel italian.

Jogging pentru mentinere
Intrebata fiind despre eforturile pe care le depune pentru a se mentine in forma, Katie a marturisit: „Incerc. Am crescut intr-un mediu plin de atleti, din pacate nu am fost unul dintre ei. Parintii mei sunt foarte sanatosi. Alearga in fiecare an la cursa Thanksgiving. Ma intreb cate familii mai fac asta? Dupa cursa, urmeaza o cina in familie la care se serveste curcan. Tatal meu se ambitioneaza sa participam toti. Antrenamentele sunt foarte importante, insa, dupa doar cateva ore, nu mai sunt o fata buna si nu mai fac exercitii cardio”. In timpul liber, face shopping, danseaza, alearga, urmareste filme, citeste carti si asculta muzica.

Revenirea in hainele mici
Dupa ce fetita a implinit patru luni, mamica a inceput un regim de slabire. Conform site-ului weight- lost-story.com, Katie a tinut o dieta restrictiva si a practicat zilnic yoga si kickbox. Scopul ei a fost ca pana in ianuarie 2007 sa arate fantastic. La acest regim s-a adaugat si un program de jogging, ea alergand cativa kilometri de 3, 4 ori pe saptamana. Rezultatul? Se vede cu ochiul liber, toata lumea fiind incantata.

Preferinte culinare
Katie este indragostita de bomboanele Jelly Bellies, de coca de prajituri, popcorn cu unt, burgerii vegetali, inele de ceapa si covrigei inmuiati in sos salsa. Prefera sa bea lapte cu aroma de vanilie si cola dietetica. Se pare ca ea a gasit o solutie pentru a nu se alege cu kilograme nedorite, mai ales ca este amatoare de dulciuri. Consuma cele mai multe calorii dimineata si la pranz, cand organismul are nevoie de energie, iar seara se limiteaza la o gustare light. Oricum, Katie e buna prietena cu mancarea. Chiar ii place sa-si rasfete colegii de platou cu delicii culinare. In timpul filmarilor la pelicula „Mad Money” in Louisiana, Katie a facut cinste in fiecare vineri. Un membru al echipei a declarat pentru People: „Intr-o vineri, Holmes a comandat 300 de cornete de inghetata. Peste o saptamana a comandat de la Chicago 80 de pizza de toate tipurile: vegetariana, cu carnati, pepperoni. Au fost delicioase. Saptamana aceasta ne-a adus prajiturele…”

Din nou mamica?
Aproape ca nu exista vedeta internationala in jurul careia sa nu fi circulat zvonuri precum ca este insarcinata peste noapte. Suspansul tine circa doua saptamani, iar, in acest interval, tabloidele canta si danseaza pe aceasta tema, citand asa-zisii „apropiati” si dau verdicte despre numele micutului sau felul in care va arata. Astfel, popularitatea celor in cauza creste, unii regizori se gandesc sa le trimita noi scenarii, unor firme mari le vin idei marete sa-i ia ca imagine pentru produsele lor etc. Dupa care, respectiva apare intr-o rochie marimea XS, cu un abdomen super plat. Urmeaza un alt val de stiri si materiale, dupa care se stinge focul si obiectivele aparatelor de fotografiat se indreapta spre o alta posibila „viitoare mamica”. Nu de mult si Katie s-a bucurat de acest tratament. Aflati in Spania, hainele actritei lasau loc in zona abdomenului de zvonuri precum ca un bebe este plamadit si pus la crescut… Insa Katie a inchis gura lumii afisand o silueta supla la plaja.

Pasiuni costisitoare
Ca orice artista care se respecta, Katie cheltuieste sume impresionante pe haine. Dar are balta peste, averea mult-iubitului sau sot nu este deloc de neglijat. Insa nici farmecul sau, trebuie sa recunoastem… Katie iubeste hainele de designeri, iar anul trecut a scos din buzunar 200.000 $ doar intr-un singur magazin. Se pare ca are parte de tratamente speciale din partea proprietarilor, care prelungesc programul doar pentru ea. La nunta a purtat o rochie Armani, iar sotul un costum de la aceeasi casa. Sa nu credeti insa ca a fost usor sa aleaga. A dat raite si pe la Chanel. Oricum, indiferent de eticheta, Kate face alegeri bune in materie de imbracaminte.

Cu scientologul in casa…
Tom Cruise stie mai bine decat oricare alt actor de pe aceasta planeta ce inseamna sa faci declaratii bomba in presa pentru a-ti spori popularitatea (mai ales cand se pregateste lansarea unui film cu buget urias in care este protagonist). Din colectia sa impresionanta de boom-uri mentionam pe cea in care anunta ca va manca placenta micutei Suri. „Am inteles ca este foarte buna la gust. Si hranitoare. Voi manca cordonul ombilical si placenta chiar acolo“, si-a exprimat ferm dorinta actorul. Cand i s-a explicat ca e destula materie prima, acesta a batut in retragere. A fost insa de ajuns pentru ca presa sa dezbata subiectul o luna neincetat. Desi multi actori se feresc (cel putin aparent) sa faca declaratii despre viata lor personala sau intima, Cruise stie mult prea bine legile marketing-ului si mai spune din casa: “Daca nu stii sa comunici cu partenerul, nu vei avea o viata intima satisfacatoare. Relatiile intime constituie un lucru secundar, unde exista o buna comunicare”. Oricum, Katie s-a lasat mult mai usor convinsa de Tom sa imbratiseze Scientologia, secta religioasa a sotului sau. Printre regulile care trebuie respectate de adeptii acestei grupari se numara si cea prin care femeile nu au voie sa primeasca sedative in timpul travaliului.

La nunta, pe langa familie si prieteni au venit sa-i felicite personal si o multime de vedete: Will Smith, Jada Pinkett Smith, Richard Gere, cuplul Beckham, J. Lo, Marc Anthony, Jim Carrey, John Travolta etc.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cream
Cream
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân