Cream

S-a nascut la mare si, cand ajunge la mama acasa, i se pregatesc toate specialitatile romanesti (cu foarte multe calorii) si, neaparat, un pepene rosu."Din pacate, ajung destul de rar acasa", precizeaza ea. Daca nu reuseste sa mearga la parinti, sora ce
  • Publicat:
Cream
Cream

„…daca vad ca iau proportii, trec la regim. Dar mi-e foarte greu. Eu sunt genul de om care traieste ca sa manance preparate foarte gustoase. Dar vreau sa arat impecabil cand imi pun costumul de baie si atunci imi gandesc regimul alimentar.” Ca sa fie fara cusur, dieta ei se bazeaza pe piept de pui la gratar, pe salate, pe branza de vaci si oua fierte. Dar cand ajunge acasa la Constanta, mama nu mai tine cont ca fiica ei are concerte, o emisiune la Kanal D si ca trebuie sa afiseze o silueta de invidiat. „Mama e genul de om care devine fericit daca are pe cine sa indoape”, rade ea. „Cand eram mica, alerga cu mancarea dupa mine. In plus, face niste torturi excelente pe care mi-e greu sa le refuz. Si nici eu nu ma las mai prejos. As manca tot timpul… Tot ce e bun si facut de mama.”

Danseaza pentru silueta
Din fericire, Cream are in fiecare saptamana concerte si danseaza mult, mai ales ca, mai nou, vine insotita de 4 dansatori profesionisti. „Alaturi de ei, repet si 2, 3 luni cand invatam o coregrafie. In plus, dansam in fiecare zi si astfel reusesc sa ma mentin in forma.” Cream isi scoate la toamna al cincilea album din cariera. „Am constatat ca o multime de oameni cred ca sunt «batrana» si se uita cu ochii mari la mine cand le spun ca am doar 22 de ani. Am debutat la 14 ani, deci exist pe scena de vreo 8 ani.” De curand, a terminat si Actoria si asteapta roluri in lung-metraje.

Pledoarie pentru pepenele rosu
Sa revenim, insa, la tonusul ei. „Vara este anotimpul meu preferat datorita pepenilor. Imi fiecare zi, traiesc cu pepene. Acum locuiesc cu sora mea, care e mai mare cu 5 ani decat mine si care e un fel de mama NR. 2. Si ea e preocupata ca dieta mea sa fie una sanatoasa si sa contina, firesc, pepene”, rade Cream. Si ne recomanda sa apelam la aceasta cura cu pepene rosu daca vrem sa scapam de cateva kilograme intr-un timp record. „De 4 luni fac la Kanal D si emisiunea «Telezvon» si toata lumea stie ca televizorul iti da din start cinci kilograme in plus. Insa, e prima oara cand, in viata mea profesionala, am gasit ceva stabil.” Insa, Cream este ambitioasa si a gasit repede solutia pentru a arata bine atat pe sticla, cat si in concerte.

Foto: CRISTINA NICHITUS
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Radu Teodorescu:
Radu Teodorescu: "Misca-te ca un copil!"
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân