Katie Holmes dezvăluie secretul din spatele picioarelor perfecte

Katie Holmes a făcut senzaţie cu picioarele ei tonifiate săptămâna trecută la emisiunea "Good Mornig America", de pe postul american ABC, unde actriţa de 34 de ani a dezvăluit că se menţine în formă cu ajutorul atletismului şi ciclismului, informează dailymail.co.uk.
22.10.2013
Katie Holmes dezvăluie secretul din spatele picioarelor perfecte

Katie Holmes a făcut senzaţie cu picioarele ei tonifiate săptămâna trecută la emisiunea „Good Mornig America”, de pe postul american ABC, unde actriţa de 34 de ani a dezvăluit că se menţine în formă cu ajutorul atletismului şi ciclismului, informează dailymail.co.uk.

De asemenea, fosta soţie a lui Tom Cruise – cu care are o fetiţă în vârstă de şapte ani, Suri – a alergat la maratonul din New York cu trei ani în urmă şi urmează un program riguros de exerciţii de rezistenţă de patru ori pe săptămână şi practică yoga.

Pentru tonifierea picioarelor, exerciţiile de wall-sits sunt ideale. Sprijiniţi-vă cu spatele de un perete, cu picioarele puţin depărtate, apoi lăsaţi-vă uşor pe vine, cu spatele lipit de perete şi cu picioarele bine înfipte pe sol, până ce coapsele ajung să fie paralele cu podeaua. Nu vă arcuiţi spatele şi menţineţi poziţia cât mai mult posibil, din ce în ce mai mult cu fiecare exerciţiu.
 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Răzvan Stavri, SANADOR: cum se tratează eventrația sau hernia incizională