Kate Middleton a primit un nou diagnostic dur de la doctori! Care este acum starea ei de sănătate

Problemele de sănătate ale soției Prințului William nu s-au rezolvat!
  • Publicat:

O nouă veste tristă pentru Kate Middleton, la mai puțin de o lună după ce a anunțat că suferă de cancer. Doctorii i-au dat un nou diagnostic dur. Care este starea de sănătate a Prințesei de Wales?

Kate Middleton, un nou diagnostic dur din partea medicilor

În urmă cu aproape o lună, Kate Middleton anunța că suferă de cancer. Din nefericire, starea ei de sănătate devine din ce în ce mai rea pe zi ce trece. Familia regală britanică trece prin momente dificile, ținând cont că și Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer.

Toate aceste provocări dure au avut un impact asupra sănătății mentale a lui Kate. Se pare că Prințesa se luptă acum și cu o „anxietate intensă”.

„Vestea aproape simultană a cancerului lui Charles i-a pus pe William și Catherine în apropierea înfricoșătoare a urcării pe tron exact când sperau să aibă o perioadă de ani pentru a-și crește copiii departe de ochii publicului. Perspectiva aceasta, mi s-a spus, le provoacă o anxietate intensă.”, a precizat  fostul redactor-șef al Vanity Fair, Tina Brown, pentru nypost.com.

Citește și: Anchetă la spitalul privat unde a fost operată Kate Middleton. Ce s-a întâmplat după ce Prințesa de Wales a fost externată

De ce tip de cancer ar suferi, de fapt, Prințesa de Wales

Claudio Zanon, un chirurg oncolog italian, a vorbit despre tipul de cancer de care ar suferi soția Prințului William. Acesta susține că lui Kate i s-ar fi extirpat o parte din intestin. În prezent, ea face chimioterapie, pentru a preveni eventualele metastaze în organism. Claudio Zanon a mai adăugat faptul că aceasta ar putea avea o tumoră la colon.

„Din ceea ce s-a scris în ziare și a declarat chiar prințesa Kate Middleton, operația la care a fost supusă pentru cancer abdominal, urmată de o ileostomie, ar putea fi cauzată de o tumoare a colonului stâng sau a rectului. Putem spune acest lucru deoarece ileostomiile temporare sunt efectuate în mod normal pentru a proteja anastomozele chirurgicale care sunt mai greu de vindecat, având în vedere vascularizarea și inflamația țesuturilor implicate.”, a declarat medicul oncolog italian pentru Quotidiano.net.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan