Justin Timberlake şi Jessica Biel au devenit soţ şi soţie

Cântăreţul şi actriţa din Total Recall au avut parte de o nuntă romantică în Puglia, Italia, eveniment pe care Justin a spus că nu îl va uita niciodată.
  • Publicat:
Justin Timberlake şi Jessica Biel au devenit soţ şi soţie

Justin Timberlake şi Jessica Biel s-au căsătorit vineri, 19 octombrie, într-o ceremonie „magică”, după cum au descris-o cei doi, ce a avut loc în sudul Italiei.

Cântăreţul şi actriţa din Total Recall au avut parte de o nuntă romantică în Puglia, Italia, eveniment pe care Justin a spus că nu îl va uita niciodată. „A fost magic. A fost o seară de neuitat”, a spus Justin, citat de site-ul Femalefirst.co.uk.

Cei doi formează un cuplu de circa 5 ani, timp în care s-au despărţit şi împăcat de câteva ori. Nunta, care a avut loc la hotelul Borgo Egnazia din Puglia a ţinut 3 zile şi trei nopţi dacă socotim faptul că pe 17 octombrie a avut loc prima petrecere, pe plajă, unde cei doi au avut parte de focuri de artificii şi muzică live, iar pe 18 a avut loc o altă petrecere cu mâncăruri tradiţionale italiene. Pe 19 octombrie, a avut loc nunta, o petrecere casual, în aer liber.



 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”