Justin Timberlake şi Jessica Biel au devenit soţ şi soţie

Cântăreţul şi actriţa din Total Recall au avut parte de o nuntă romantică în Puglia, Italia, eveniment pe care Justin a spus că nu îl va uita niciodată.
Justin Timberlake şi Jessica Biel au devenit soţ şi soţie

Justin Timberlake şi Jessica Biel s-au căsătorit vineri, 19 octombrie, într-o ceremonie „magică”, după cum au descris-o cei doi, ce a avut loc în sudul Italiei.

Cântăreţul şi actriţa din Total Recall au avut parte de o nuntă romantică în Puglia, Italia, eveniment pe care Justin a spus că nu îl va uita niciodată. „A fost magic. A fost o seară de neuitat”, a spus Justin, citat de site-ul Femalefirst.co.uk.

Cei doi formează un cuplu de circa 5 ani, timp în care s-au despărţit şi împăcat de câteva ori. Nunta, care a avut loc la hotelul Borgo Egnazia din Puglia a ţinut 3 zile şi trei nopţi dacă socotim faptul că pe 17 octombrie a avut loc prima petrecere, pe plajă, unde cei doi au avut parte de focuri de artificii şi muzică live, iar pe 18 a avut loc o altă petrecere cu mâncăruri tradiţionale italiene. Pe 19 octombrie, a avut loc nunta, o petrecere casual, în aer liber.