Justin Bieber, un părinte adoptiv hain…

...pentru maimuţica lui, Mally. Artistul a adoptat o maimuţică din rasa capucin, cu câteva luni în urmă, pe când se afla în plin turneu prin Europa. Cu toate că specialiştii susţin că puii acestei rase ar trebui să stea lângă mamele lor până la vârsta de 1 an, Bieber a adoptat-o pe când avea doar 14 săptămâni şi a purtat-o peste tot, cu el, prin concerte.
  • Publicat:
Justin Bieber, un părinte adoptiv hain...

…pentru maimuţica lui, Mally. Artistul a adoptat o maimuţică din rasa capucin, cu câteva luni în urmă, pe când se afla în plin turneu prin Europa. Cu toate că specialiştii susţin că puii acestei rase ar trebui să stea lângă mamele lor până la vârsta de 1 an, Bieber a adoptat-o pe când avea doar 14 săptămâni şi a purtat-o peste tot, cu el, prin concerte.

Asta până când a ajuns în Germania, unde autorităţile i-au cerut documente care să ateste starea de sănătate şi îngrijirile pe care i le-a adus animalului.

Cântăreţul însă nu-l adoptase pe Mally pentru a avea grijă de el, ci pentru a se distra, aşa că neavând nici un fel de documentaţie, maimuţica a fost confiscată şi trimisă în carantină la un centru specializat, unde a stat o perioadă într-o cuşcă, doar în compania unui… ursuleţ de pluş!

Din fericire, în prezent micuţul Mally are parte de zile mai bune căci s-a integrat perfect într-un parc natural din Germania, departe de “tatăl” lui vitreg.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân