Jessica Simpson, filmata in timp ce facea sex

Circula zvonul ca ar exista o inregistrare video cu Jessica Simpson in timp ce face sex si ca ar fi in posesia persoanei care a adus in atentie, cu aceeasi poveste, si pe Pamela Anderson si Tommy Lee. Zvonurile mai spun ca sex tape-ul va fi publicat online.
  • Publicat:
Jessica Simpson, filmata in timp ce facea sex
Jessica Simpson, filmata in timp ce facea sex

Circula  zvonul ca ar exista o inregistrare video cu Jessica Simpson in timp ce face sex si ca ar fi in posesia persoanei care a adus in atentie, cu aceeasi poveste, si pe Pamela Anderson si Tommy Lee. Zvonurile mai spun ca sex tape-ul va fi publicat online.

Jessica Simpson si Nick Lachey, fostul sot, apar pe caseta in timpul unei partide de sex. Cei doi au facut o inregistrare in perioada lunii de miere insa erau si casatoriti, deci nimic anormal. Din povestea asta, Nick a iesit cu palaria pe cap.

Jessica se declara oripilata ca sex si inregistrare sunt folosite in aceeasi fraza. Ea este o femeie cu principii. Mai rar se intampla ca barbatul sa ramana cu o pata de rusine, de obicei femeile o fac in urma unor astfel de
inatmplari, de aceea celebritatile ar trebui sa renunte la acest gest exhibitionist.

Si chiar daca aceasta caseta a cazut in mainile aceluia care a avut caseta porno cu Pamela si Tommy, Jessica si Nick au fost casatoriti. Se stie povestea ca in limuzinele vedetelor sunt amplasate camere fara cunostinta sau voia lor, tot asa sunt explicabile si alte lucruri. De aici provin fotografiile indecente, surprinse in momente pe care aparatul foto nu ar fi putut. America este tara tuturor posibilitatilor! Asteptam acum sa vedem daca se va face publica aceasta inregistrare.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Bikini de peste ocean
Bikini de peste ocean
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân