Jessica Simpson a născut un băieţel

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson a născut, duminică, la Los Angeles, al doilea copil al său, un băieţel, care a primit numele de Ace Knute Johnson, informează dailymail.co.uk, citată de Mediafax. Purtătorul de cuvânt al artistei a declarat pentru publicaţia Us Weekly: "Ace Knute Johnson a sosit. Mama şi copilul se simt foarte bine".
  • Publicat:
Jessica Simpson a născut un băieţel

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson a născut, duminică, la Los Angeles, al doilea copil al său, un băieţel, care a primit numele de Ace Knute Johnson, informează dailymail.co.uk, citată de Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al artistei a declarat pentru publicaţia Us Weekly: „Ace Knute Johnson a sosit. Mama şi copilul se simt foarte bine”.

Cântăreaţa şi logodnicul său, Eric Johnson, în vârstă de 33 de ani, sunt deja părinţii unei fetiţe, Maxwell.

Purtătorul de cuvânt a mai spus: „Jessica, Eric şi Maxwell sunt încântaţi să-i spună bun venit noului membru al familiei”.

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit anterior că cei doi şi-ar dori să se căsătorească imediat după naşterea fiului lor.

Artista a lansat brandul Jessica Simpson Collection, ce include articole vestimentare, poşete şi pantofi, în anul 2007. Linia ei vestimentară a obţinut venituri de 750 de milioane de dolari în anul 2010, potrivit publicaţiei New York Magazine.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân