Jessica Simpson a născut un băieţel

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson a născut, duminică, la Los Angeles, al doilea copil al său, un băieţel, care a primit numele de Ace Knute Johnson, informează dailymail.co.uk, citată de Mediafax. Purtătorul de cuvânt al artistei a declarat pentru publicaţia Us Weekly: "Ace Knute Johnson a sosit. Mama şi copilul se simt foarte bine".
  • Publicat:
Jessica Simpson a născut un băieţel

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson a născut, duminică, la Los Angeles, al doilea copil al său, un băieţel, care a primit numele de Ace Knute Johnson, informează dailymail.co.uk, citată de Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al artistei a declarat pentru publicaţia Us Weekly: „Ace Knute Johnson a sosit. Mama şi copilul se simt foarte bine”.

Cântăreaţa şi logodnicul său, Eric Johnson, în vârstă de 33 de ani, sunt deja părinţii unei fetiţe, Maxwell.

Purtătorul de cuvânt a mai spus: „Jessica, Eric şi Maxwell sunt încântaţi să-i spună bun venit noului membru al familiei”.

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit anterior că cei doi şi-ar dori să se căsătorească imediat după naşterea fiului lor.

Artista a lansat brandul Jessica Simpson Collection, ce include articole vestimentare, poşete şi pantofi, în anul 2007. Linia ei vestimentară a obţinut venituri de 750 de milioane de dolari în anul 2010, potrivit publicaţiei New York Magazine.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc