Jessica Alba, weekend în familie pe plaja din Malibu

Jessica Alba şi-a petrecut weekend-ul trecut în casa unui prieten de familie, pe plaja din Malibu. Frumoasa actriţă din filmul “Good Luck Chuck” nu a venit singură în această vizită, ci însoţită de soţul ei, Cash Warren, şi cele două fetiţe, Honor şi Haven. Aceştia au sărbătorit prima zi de toamnă făcând plajă şi alergând pe nisipurile aurii ale plajei din Malibu, alături de persoanele apropiate.
04.09.2013
Jessica Alba, weekend în familie pe plaja din Malibu

Jessica Alba şi-a petrecut weekend-ul trecut  în casa unui prieten de familie, pe plaja din Malibu. Frumoasa actriţă din filmul “Good Luck Chuck” nu a venit singură în această vizită, ci însoţită de soţul ei, Cash Warren,  şi cele două fetiţe,  Honor şi Haven. Aceştia au sărbătorit prima zi de toamnă făcând plajă şi alergând pe nisipurile aurii ale plajei din Malibu, alături de persoanele apropiate.

Fireşte că Jessica a fost foarte preocupată de bronzul ei, de aceea se plimba pe plajă într-un costum de baie violet, iar pe deasupra un şal înflorat şi pe cap purta o pălărie chic.
Toată familia a profitat de vremea însorită pentru a se plimba şi, de ce nu, pentru a face şi câteva poze împreună pe plajă.

Jessica Alba  apare în mai multe topuri ale celor mai frumoase sau celor mai dorite femei din Statele Unite, realizate de către revistele glossy, iar silueta sa, chiar şi după  două naşteri, arată impecabil.

 

 

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea