Jennifer Love Hewitt, la shopping cu o bună prietenă prin Beverly Hills

Actriţa Jennifer Love Hewitt a ieşit zilele trecute la o plimbare cu o bună prietenă în luxosul cartier Beverly Hills, iar paparazzi nu au ezitat să imortalizeze burtica viitoarei mămici în vârstă de 34 de ani, care va deveni mamă pentru prima oară în a doua jumătate a acestui an.
18.07.2013
Jennifer Love Hewitt, la shopping cu o bună prietenă prin Beverly Hills

Actriţa Jennifer Love Hewitt a ieşit zilele trecute la o plimbare cu o bună prietenă în cel mai scump cartier din Statele Unite, Beverly Hills, iar paparazzi nu au ezitat să imortalizeze burtica viitoarei mămici în vârstă de 34 de ani, care va deveni mamă pentru prima oară în a doua jumătate a acestui an.

Acesta va fi primul copil al actriţei americane cu logodnicul său, actorul Brian Hallisay.

Actriţa a mărturisit într-un interviu, cu mult timp în urmă, că este înnebunuită după copii şi că îşi doreşte foarte mult să se mărite şi să devină mamă.

Iată, visul i se va împlini în curând!


 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și vă aduce zilnic informații despre diverse ... citește mai mult
Recomandare video
TOP alimente care cresc libidoul