Jennifer Love Hewitt, la shopping cu o bună prietenă prin Beverly Hills

Actriţa Jennifer Love Hewitt a ieşit zilele trecute la o plimbare cu o bună prietenă în luxosul cartier Beverly Hills, iar paparazzi nu au ezitat să imortalizeze burtica viitoarei mămici în vârstă de 34 de ani, care va deveni mamă pentru prima oară în a doua jumătate a acestui an.
Jennifer Love Hewitt, la shopping cu o bună prietenă prin Beverly Hills

Actriţa Jennifer Love Hewitt a ieşit zilele trecute la o plimbare cu o bună prietenă în cel mai scump cartier din Statele Unite, Beverly Hills, iar paparazzi nu au ezitat să imortalizeze burtica viitoarei mămici în vârstă de 34 de ani, care va deveni mamă pentru prima oară în a doua jumătate a acestui an.

Acesta va fi primul copil al actriţei americane cu logodnicul său, actorul Brian Hallisay.

Actriţa a mărturisit într-un interviu, cu mult timp în urmă, că este înnebunuită după copii şi că îşi doreşte foarte mult să se mărite şi să devină mamă.

Iată, visul i se va împlini în curând!


 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive