Jennifer Love Hewitt, la shopping cu o bună prietenă prin Beverly Hills

Actriţa Jennifer Love Hewitt a ieşit zilele trecute la o plimbare cu o bună prietenă în luxosul cartier Beverly Hills, iar paparazzi nu au ezitat să imortalizeze burtica viitoarei mămici în vârstă de 34 de ani, care va deveni mamă pentru prima oară în a doua jumătate a acestui an.
  • Publicat:
Jennifer Love Hewitt, la shopping cu o bună prietenă prin Beverly Hills

Actriţa Jennifer Love Hewitt a ieşit zilele trecute la o plimbare cu o bună prietenă în cel mai scump cartier din Statele Unite, Beverly Hills, iar paparazzi nu au ezitat să imortalizeze burtica viitoarei mămici în vârstă de 34 de ani, care va deveni mamă pentru prima oară în a doua jumătate a acestui an.

Acesta va fi primul copil al actriţei americane cu logodnicul său, actorul Brian Hallisay.

Actriţa a mărturisit într-un interviu, cu mult timp în urmă, că este înnebunuită după copii şi că îşi doreşte foarte mult să se mărite şi să devină mamă.

Iată, visul i se va împlini în curând!


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân