Jennifer Lopez a vorbit deschis despre relațiile abuzive din trecut: „Atât de dureroase”

Solista a trăit un adevărat coșmar în trecut.
  • Publicat:
Jennifer Lopez a vorbit deschis despre relațiile abuzive din trecut: „Atât de dureroase”
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite soliste din lume, dar puțini știu că artista a trecut prin momente dificile în relațiile amoroase. A vorbit deschis despre coşmarul pe care a fost nevoită să-l îndure. Dezvăluirile ei au șocat pe toată lumea! 

Jennifer Lopez, despre abuzurile din trecut și relațiile toxice

În noul ei documentar ‘The Greatest Love Story Never Told’, Jennifer Lopez a oferit detalii despre relațiile abuzive din trecutul său. Cântăreața, în vârstă de 54 de ani, este acum căsătorită cu Ben Affleck și au un mariaj fericit, dar s-a confruntat și cu momente terifiante în anumite relații romantice. Cu multă asumare, vedeta a spus că a suferit enorm din cauza unor parteneri toxici.

Jennifer Lopez nu a dezvăluit numele celor care au fost abuzivi cu ea în trecut: „Au fost oameni în viața mea care mi-au spus ‘Te iubesc’ și apoi nu au făcut lucruri care erau cam în concordanță cu cuvântul dragoste. Trebuie să ajungi la fundul sacului în care te afli în situații atât de inconfortabile și atât de dureroase încât în cele din urmă spui: ‘Nu mai vreau asta’”.

Solista a fost nevoită să facă terapie

A fost nevoită să meargă și la terapie pentru a-și reveni. A realizat că este ceva grav când a fost întrebată cum ar trata o situație abuzivă dacă i s-ar întâmpla fiicei sale.

„A fost atât de clar. I-aș fi spus să plece naibii de acolo și să nu se uite înapoi, dar pentru mine era atât de tulbure și complicat. Să fii aruncată și bruscată în felul acesta nu este distractiv. Adică, nu am fost niciodată într-o relație în care am fost bătută, slavă Domnului, dar cu siguranță am fost bruscată și alte câteva lucruri neplăcute. Greu. Lipsite de respect.”, a mai completat aceasta.

Citește și: 3 semne ale abuzului emoțional care nu sunt atât de evidente

A fost căsătorită de două ori

Din căsnicia cu Marc Anthony, Jennifer Lopez îi are pe gemenii Max și Emme, de 16 ani. Ea a mai fost căsătorită cu Ojani Noa și Cris Judd, dar s-a iubit și cu Diddy, Alex Rodriguez și Casper Smart.

Când a filmat documentarul, solista s-a simțit stânjenită să facă aceste declarații în fața actualului ei partener de viață.

„Cealaltă parte înfricoșătoare a fost că îl aduceam în el pe soțul meu, care a fost un fel de participant reticent, participant tăcut și toate cele. Tocmai i-am spus în timpul uneia dintre părțile filmului: ‘E ciudat?’. El a spus: ‘Da’. I-am spus: ‘Ești nebun’. I-am spus că el este nebun, nu eu. Dar știu că eu sunt o nebună. Am înțeles partea asta. Dar chiar simt că, în calitate de artist, trebuie să fii vulnerabil. Trebuie, chiar și atunci când joci un rol, trebuie să ajungi la părțile reale din tine pentru a împărtăși ceea ce înseamnă să fii om. Iar acesta este un lucru înfricoșător de făcut.

Cred că oamenii ar crede că sunt atât de obișnuită să fiu în fața unei camere de filmat și că mă simt destul de confortabil cu ea, iar acest lucru este adevărat. Mă simt confortabil cu ea. Dar atunci când îți împărtășești… nu ai un scenariu pe care îl citești și joci un personaj sau nu cânți un cântec pe care l-ai scris și care va fi difuzat în lume, ci doar îți trăiești viața și îți împărtășești cu adevărat cele mai profunde gânduri, pentru că asta trebuie să explorezi pentru a spune această poveste și pentru a face ceea ce încerci să faci. Pentru mine, asta a fost foarte înfricoșător.”, a mai spus Jennifer Lopez.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân