Janet Jackson, internata de urgenta

Cantareata americana Janet Jackson a fost internata de urgenta intr-un spital din Montreal, Canada, dupa ce a lesinat in timpul unei probe de sunet pe care o facea inaintea unui concert.
  • Publicat:
Janet Jackson, internata de urgenta
Janet Jackson, internata de urgenta

Cantareata americana Janet Jackson a fost internata de urgenta intr-un spital din Montreal, Canada, dupa ce a lesinat in timpul unei probe de sunet pe care o facea inaintea unui concert, luni seara, in prezent artista aflandu-se sub supravegherea medicilor.

"Nu stim exact ce s-a intamplat. Abia am aflat, in urma cu 20 de minute", a spus un reprezentant al organizatorului concertului, care a putut fi contactat luni seara, dupa ora 20.00, potrivit mirror.co.uk. Mai multi fani ai artistei, care urmau sa participe la concert, se aflau deja la Bell Centre, unde a fost programat evenimentul, cand s-a aflat despre imbolnavirea vedetei.

Organizatorii au anuntat ca spectacolul lui Jackson va fi amanat, iar biletele achizitionate raman valabile pentru noua data, care va fi stabilita ulterior. Turneul sustinut in prezent de Janet Jackson, "Rock Witchu", are un setlist de 38 de piese si implica multe schimbari de tinuta.

Inceput pe 10 septembrie, la Vancouver, turneul mai include inca 12 concerte in America de Nord.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Nicole Kidman este de moda veche
Nicole Kidman este de moda veche
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân