Irina Mohora a făcut 350 de copii fericiţi

Irina Mohora alături de Asciaţia Zâmbetul Îngerilor a organizat un eveniment pentru 350 de copii din centrele de plasament, ofeindu-le amintiri frumoase de Sărbători.
  • Publicat:
Irina Mohora a făcut 350 de copii fericiţi

În fiecare an, de Sfântul Nicolae, irina mohora, vedeta TVR alături de Asociaţia Zâmbetul Îngerilor ( organizaţie non-profit înfiinţată de Irina), organizează o zi de sărbătoare pentru 350 de copii şi tineri din centrele de plasament din Bucureşti sau care provin din familii nevoiaşe. În acest an, li s-au alăturat şi copii din zonele rurale.

“Ajută-l pe Moş Nicolae să împartă zâmbete” a ajuns la cea de-a cincea a ediţie, evenimentul caritabil devenind deja o tradiţie. Ziua de 6 decembrie devine un motiv de bucurie, veselie şi multe zâmbete înseninează chipurile celor care nu au şansa să fie vizitaţi de Mos Nicolae sau Moş Crăciun şi ale căror ghetuţe rămân mereu goale.

Asociaţia Zâmbetul Îngerilor împreună cu mai mulţi parteneri  printer care Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane, Primăria Generală şi Direcţia de Asistenţă Socială alături de voluntari şi vedete au devenit ajutoarele lui Moş Nicolae. Chef Jakob Hausmann a gătit un meniu special, gustos şi sănătos pentru copii, iar Adda a susţinut un concert live.

Suprizele pentru cei 350 de copii nu s-au oprit aici. Au fost aşteptaţi de mai mulţi  makeup artişti care s-au oferit să facă voluntariat şi să îi picteze pe faţă, iar o echipă de hair stilişti s-a ocupat de ei pentru a-i aranja şi tunde aşa cum îşi doresc. Oana Ioniţă a venit alături de copiii de la Dance Planet cu un program de dans contemporan, dans acrobatic, folclor şi break dance.

Mai multe persoane publice au devenit voluntarii Asociaţiei Zâmbetul Îngerilor: Cătălin Botezatu, Adina Buzatu, Oana Roman, Diana Bart, Andreea Perju, Paula Chirilă, Geanina Corondan, Maria Radu, Mirela Vescan, Laurent Tourette, Ramona Solomon, Bogdan Muzgoci, Eli Roman, Oana Mareş, Bianca Pena, Chef Jakob Hausmann, Adda, Eda Marcus şi Cristina Soare.

Ei sunt cei care au servit şi au strâns masa copiilor, l-au ajutat pe Chef Jakob Hausmann la bucătărie, au făcut pachete cu dulciuri pentru fiecare copil prezent la petrecere, au împodobit bradul alături de cei mici, iar la final, cu toţii au dansat pe muzica Addei, concertul fiind oferit pro bono.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”