Incepe un nou sezon al emisiunii „Ce se intampla doctore?”

Emisiunea Oanei Cuzino " Ce se intampla doctore?" este difuzata de Pro tv si in weekend.
  • Publicat:
Incepe un nou sezon al emisiunii
Incepe un nou sezon al emisiunii "Ce se intampla doctore?"

Oana Cuzino dezbate aspecte controversate si darama mituri despre produsele minune intr-un nou sezon al emisiunii Ce se intampla, doctore?

Emisiunea de weekend Ce se intampla doctore?, prezentata de Oana Cuzino, revine la Pro Tv cu un nou sezon, sambata, 25 octombrie, de la ora 10.00. Problemele de zi cu zi ale oamenilor de toate varstele, mijloacele de relaxare si evadare din stres si subiectele tabu din medicina, sexologie sau psihologie sunt doar cateva dintre ”vedetele” noului sezon.

Aducand in prim plan astfel de teme, emisiunea isi propune sa intoarca pe toate fetele preocuparile romanilor pentru sanatate si pentru optimizarea calitatii vietii si a starii de dispozitie, sub sloganul: iubiti sanatatea, caci e mai buna decit toate!

De asemenea, Oana Cuzino le va deschide ochii telespectatorilor Pro Tv cu privire la efectele negative ale unor produse care promit efecte spectaculoase in timp record. ”Vrem sa demonstram ca nu tot ce zboara se mananca, in sensul ca exista pe piata o serie de metode si promisiuni nerealiste, care nu numai ca nu reusesc sa ne salveze sanatatea sau frumusetea, ci sunt de-a dreptul periculoase”, spune Oana.

Tot in noul sezon Ce se intampla, doctore?, Oana Cuzino si cei mai buni specialisti din domeniul medical vor oferi telespectatorilor sfaturi pretioase despre cum sa-si mentina sanatatea si frumusetea la cote maxime.

”Pornim de la lucruri simple, de care ne lovim zilnic si incercam sa gasim solutii accesibile problemelor diverse, cum ar fi dietele, programele de sport, interpretarea medicala a viselor, metodele de reintinerire, cresterea copiilor etc”, a marturisit vedeta Pro Tv.

Pentru a convinge telespectatorii Pro Tv de avantajele nenumarate ale unui stil de viata echilibrat, Oana Cuzino da exemplul fetitei ei, careia i-a impus inca de mica un mod de viata sanatos. Noemi consuma multe fructe, bea ceai si face destul de mult sport, mai ales in aer liber, inoata, face echitatie si merge la balet.

Oana i-a explicat cat de importanta este protejarea mediului inconjurator, iar fetita ei are grija sa consume cat mai putina hartie acasa sau la scoala, pentru a salva copacii. ”A inteles cat de grav este ca dispar copacii si padurile, ca este afectat intreg ecosistemul, mai ales animalele, pe care le adora”, a povestit Oana.

Vizioneaza si Criterii folosite in alegerea sortimentelor de peste pentru consum

Urmărește CSID.ro pe Google News
Kylie Minogue, calendar sexy pentru 2009!
Kylie Minogue, calendar sexy pentru 2009!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân