În urmă cu 3 ani, medicii se aşteptau să moară. Acum zâmbeşte pe covorul roşu!

În urmă cu 3 ani, Michael Douglas a anunţat că fusese diagnosticat cu cancer orofaringian, în stadiul al Iv-lea, cu metastaze. Medicii nu-i mai dădeau mult de trăit, ziarele îl vânau pentru a surprinde fotografii care mai de care mai şocante cu actorul aflat pe ultima sută de metri, iar soţia lui, Catherine Zeta Jones s-a internat într-o clinică de psihiatrie pentru a face faţă stresului.
  • Publicat:
În urmă cu 3 ani, medicii se aşteptau să moară. Acum zâmbeşte pe covorul roşu!

În urmă cu 3 ani, Michael Douglas a anunţat că fusese diagnosticat cu cancer orofaringian, în stadiul al Iv-lea, cu metastaze. Medicii nu-i  mai dădeau mult de trăit, ziarele îl vânau pentru a surprinde fotografii care mai de care mai şocante cu actorul aflat pe ultima sută de metri, iar soţia lui, Catherine Zeta Jones s-a internat într-o clinică de psihiatrie pentru a face faţă stresului.

În prezent, lucrurile se pare că s-au schimbat în bine, din fericire! Actorul în vârstă de 68 de ani a reuşit să învingă cumplita boală şi, cu toate că în urmă cu 3 ani se vorbea despre metastaze generalizate, acum este bine.

Prezenţi la cea de-a 40-a ediţie a Galei Aniversare Chaplin Award, în New York, soţii Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones au apărut foarte bine dispuşi şi într-o formă bună. Michael se pare că a depăşit momenutl de acum 3 ani când toată lumea se aştepta să moară, dat fiind stadiul avansat al bolii.

Actorul a dezvăluit, în urmă cu 3 ani, că a fost diagnosticat cu cancer în stadiu avansat în Canada, după ce mai mulţi medici americani nu reuşiseră să-i pună un diagnostic corect. A urmat chimioterapie şi radioterapie, a urmat un regim de îngrăşare pentru că pierduse mai bine de 14 kg, iar în ianuarie 2011 a anunţat că tumoarea i-a dispărut. Lunar este nevoit să meargă la controale pentru că riscul de recidivă este destul de mare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân