Hrebe Jr. vizitat la patru dimineata de Elena Basescu!

Cine se scoala de dimineata la Hrebenciuc acasa ajunge. Elena Basescu stie!
  • Publicat:
Hrebe Jr. vizitat la patru dimineata de Elena Basescu!
Hrebe Jr. vizitat la patru dimineata de Elena Basescu!

Cine se scoala de dimineata la Hrebenciuc acasa ajunge. Elena Basescu stie! Pe cand se ingana ziua cu noaptea, mezina familiei prezidentiale a avut o epifanie.

N-a mai stat pe ganduri, si-a pus posteriorul lucrat in Range Rover-ul personal si a zbughit-o catre resedinta fostului iubit.

Acesti Romeo si Julieta varianta romaneasca par decisi sa ne tina in suspans cu povestea lor de amor. Daca mai ieri se zvonea ca Hrebe ar fi dispus sa-i panseze ranile Andreei Raicu, ei bine azi nu mai stim ce sa credem.

Totusi, motivul matinalei vizite a fiicei presedintelui a ramas necunoscut. Sunt doua variante demne de luat in calcul: ori Elena a fost lovita in zori de zi de sageata lui Cupidon, ori a poposit la resedinta Hrebenciucilor cu unicul scop de a-si lua periuta de dinti si fardurile lasate de pe vremea cand cei doi formau un cuplu.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân