George Clooney a pus ochii pe Eva Longoria

Înainte de a se despărţi de fosta sa iubită oficială, Stacy Keibler, eternului burlac George Clooney se pare că i s-a trezit interesul pentru... Eva Longoria!
Autor: Elena Nistor
George Clooney a pus ochii pe Eva Longoria

Înainte de a se despărţi de fosta sa iubită oficială, Stacy Keibler, eternului burlac George Clooney se pare că i s-a trezit interesul pentru… Eva Longoria!

Potrivit publicaţiilor de peste ocean, actorul, în vârstă de 52 de ani, a început brusc să fie interesat de nevasta disperată Eva (38 de ani) şi că ar fi încercat să o seducă, cu toate că se cunosc de ceva ani.

Unul dintre apropiaţii lui Clooney ar fi mărturisit publicaţiei US Weekly că acesta ar fi început ofensiva înainte de a se despărţi de Stacy. „George a început să o urmărească pe Eva. I-a spus că este încă cu Stacy, însă vrea să se despartă de ea pentru că era interesat de o relaţie cu Eva.”

Eva i-ar fi spus chipeşului actor că nu o interesează bărbaţii „luaţi”, însă Clooney a continuat cu mesaje şi telefoane.

Ei bine, până la urmă strategia prim-holteiului de Hollywood se pare că nu a dat roade. În vreme ce el a fost părăsit de Stacy Keibler, Eva trăieşte emoţiile începutului de relaţie cu Ernesto Arguello, unul dintre actorii care joacă în reality-show-ul produs de actriţă,  ‘Ready For Love’.

Cel mai nou articol Video: