George Clooney a pus ochii pe Eva Longoria

Înainte de a se despărţi de fosta sa iubită oficială, Stacy Keibler, eternului burlac George Clooney se pare că i s-a trezit interesul pentru... Eva Longoria!
  • Publicat:
George Clooney a pus ochii pe Eva Longoria

Înainte de a se despărţi de fosta sa iubită oficială, Stacy Keibler, eternului burlac George Clooney se pare că i s-a trezit interesul pentru… Eva Longoria!

Potrivit publicaţiilor de peste ocean, actorul, în vârstă de 52 de ani, a început brusc să fie interesat de nevasta disperată Eva (38 de ani) şi că ar fi încercat să o seducă, cu toate că se cunosc de ceva ani.

Unul dintre apropiaţii lui Clooney ar fi mărturisit publicaţiei US Weekly că acesta ar fi început ofensiva înainte de a se despărţi de Stacy. „George a început să o urmărească pe Eva. I-a spus că este încă cu Stacy, însă vrea să se despartă de ea pentru că era interesat de o relaţie cu Eva.”

Eva i-ar fi spus chipeşului actor că nu o interesează bărbaţii „luaţi”, însă Clooney a continuat cu mesaje şi telefoane.

Ei bine, până la urmă strategia prim-holteiului de Hollywood se pare că nu a dat roade. În vreme ce el a fost părăsit de Stacy Keibler, Eva trăieşte emoţiile începutului de relaţie cu Ernesto Arguello, unul dintre actorii care joacă în reality-show-ul produs de actriţă,  ‘Ready For Love’.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân