Femeile puternice “se joaca” cu barbati tineri

Demi Moore, Cameron Diaz, Mihaela Radulescu, Israela… ce au in comun aceste femei? Toate s-au iubit ori se iubesc cu un barbat mai tanar. Sau muuult mai tanar. Iata care sunt caracteristicile unei femei ce prefera “carnita tanara”...
  • Publicat:
Femeile puternice “se joaca” cu barbati tineri
Femeile puternice “se joaca” cu barbati tineri

Demi Moore, Cameron Diaz, Mihaela Radulescu, Israela… ce au in comun aceste femei? Toate s-au iubit ori se iubesc cu un barbat mai tanar. Sau muuult mai tanar. Iar datorita unor seriale precum Sex and the City sau Desperate Housewives, am invatat si noi sa nu mai privim piezis aceste perechi.

Yvonne K. Fulbright, sexpertul de serviciu al publicatiei FoxNews.com dezvaluie caracteristicile unei femei ce prefera “carnita tanara”, referindu-se in special la cele trecute de 40 de ani :

– foarte atractive si ingrijite, intr-o forma fizica de exceptie;
– active din punct de vedere profesional;
– nivel de educatie peste medie, uneori cu manifestari de cosmopolitism;
– increzatoare in propria sexualitate.

Iar potrivit autoarei cartii Hot Cougar Sex, Ilona Paris, exista patru categorii majore in care se impart astfel de femei:

Puternica – afiseaza o tinuta office impecabila si este foarte discreta in privinta vietii intime. Totusi, daca o urmaresti indeaproape, s-ar putea sa o prinzi in sala de consiliu intr-o pozitie deloc decenta cu asispentul personal…

Intelectuala – aceasta doamna cu o minte stralucita pare, la o prima vedere, ca a citit toate cartile din lume si ti-ai prinde urechile daca te arunci intr-o discutie cu ea. Filozofie, sociologie, politica, nu-i scapa nimic. Desigur, slabiciunea ei sunt barbatii cu cel putin zece ani mai tineri decat ea.

Divortata – proaspat scapata din bratele flaste ale unui sot trecut de a doua tinerete, unde si-a petrecut mai bine de doua decade, nu-i mai trebuie nimic serios, nu mai are chef de complicatii, nu mai vrea sa se atasaseze de nimeni. Poate doar un frumusel care sa reinvie femeia din ea.

Ascunsa – tacuta si la locul ei, nazuroasa uneori, dar serioasa cel mai adesea, ea este femeia de la care te-ai astepta cel mai putin sa-si imparta patul cu un barbat care i-ar putea fi copil.

Pe scurt, aceste Bond Girls isi traiesc viata exact asa cum vor, fara sa le pese de cei din jur. Sunt foarte frumoase, charismatice, independente si stabile financiar, preocupate de ultimele noutati in varii domenii, stralucesc de pe piedestalul lor si par ca au totul.

De ce le plac barbatii mai tineri?

Pentru ca vor sa se simta bine, apreciate, dorite. Vaneaza barbatii tineri pentru energia lor, pentru distractia pe care le-o ofera si pentru ca nu le pasa de ceea ce are sa se intample dupa. Uneori sufera de singuratate si se arunca asupra unei prazi usoare care le suplineste toate nevoile.

Dar ei ce spun?

Lor le plac femeile coapte pentru siguranta pe care le-o ofera, pentru ca sunt extrem de sexy si experimentate, pentru ca nu sunt imature si mai ales pentru ca sunt sigure pe ele. Femeile mature stiu exact ce vor in pat si nu se tem sa o spuna.

Iar ceea ce-i excita cel mai mult la aceste femei este lipsa lor de inhibitii si maturitatea sexuala, mai greu de intalnit printre femeile tinere.

Tu ce parere ai despre aceste cupluri?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân