Fashionistelor, sunteţi aşteptate la un cross pe tocuri, pe 2 august!

Pe 2 august, în AFI Palace Cotroceni, GLAMOUR dă startul întrecerii adorate de fashionistele din lumea întreagă!
  • Publicat:
Fashionistelor, sunteţi aşteptate la un cross pe tocuri, pe 2 august!
Cuprins
  1.  
  2.  

Pe 2 august, în AFI Palace Cotroceni, GLAMOUR dă startul întrecerii adorate de fashionistele din lumea întreagă!

Inventat în Olanda în martie 2006, concursul glam de alergat pe tocuri a făcut furori pe întreg mapamondul: fashionistele din Germania au intrat în cursă în 2006 la Berlin, iar exemplul lor a fost urmat de glam girls în Rusia, în iulie 2007.

Din 2008 pasiunea pentru alergatul pe tocuri le cuprinde şi pe cititoarele GLAMOUR din Suedia, iar în aprilie 2011 pe cele din Africa de Sud. Anul acesta, pe 2 august, GLAMOUR dă startul primei ediţii GLAMOUR Stiletto Run la Bucureşti.

Participantele vor trebui să parcurgă în viteză un traseu bine delimitat de 100 de metri, purtând orice pereche de pantofi cu tocuri de cel puţin 7 centimetri înălţime şi diametru de 2 centimetri. Toate acestea pentru marele premiu: un voucher în valoare de 1.500 de euro oferit de Musette.

Te poţi înscrie şi tu la cel mai glam eveniment al anului: trebuie doar să trimiţi un e-mail cu datele tale de contact pe adresa [email protected] şi apoi vei primi toate detaliile!

Iată cum s-au petrecut lucrurile în 2007, în Rusia

… în 2008, în Olanda

… în 2009, în Germania:

Cum vor fi în 2012, în Bucureşti? Haide şi tu pentru a vedea în direct şi a te distra la maximum!

Citeşte şi: A naibii de sexy pe tocuri!

Invata sa mergi pe tocuri fara nici un disconfort!

Fetelor, purtati tocuri cat de des vreti, nu favorizeaza monturile!

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”