Eva Longoria, una dintre cele mai elegante vedete ale tuturor timpurilor FOTO

Actriţa din "Desperate Housewives", Eva Longoria este una dintre cele mai elegante apariţii din lumea mondenă internaţională. Apreciată atât de presă, cât şi de criticii de modă, actriţa, în vârstă de 37 de ani, este mereu proaspătă, ca "scoasă din cutie".
  • Publicat:
Eva Longoria, una dintre cele mai elegante vedete ale tuturor timpurilor FOTO

Actriţa din „Desperate Housewives”, Eva Longoria este una dintre cele mai elegante apariţii din lumea mondenă internaţională. Apreciată atât de presă, cât şi de criticii de modă, actriţa, în vârstă de 37 de ani, este mereu proaspătă, ca „scoasă din cutie”.

Extrem de rar se întâmplă ca Eva să fie prinsă pe picior greşit. Oriunde merge, actriţa alege outfituri foarte elegante, pe care ştie să şi le accesrizeze cu mult bun-gust.

În plus, pentru că are un stil de viaţă ordonat, este atentă la ce mănîncă şi face sport în fiecare zi, silueta îi permite orice gen de vestimentaţie. Scurt, lung, mulat, larg, decoltat sau nu, orice poartă, Eva Longoria arată de nota 10.

Niciodată nu a fost surprinsă în ţinute vulgare, cu vedere la părţile intime sau care să zgârie retina privitorilor. Din fotografii, este lesne de înţeles că vedeta preferă rochiile şi în general ţinutele elegante, în defavoarea celor casual şi arareori poate fi zărită fără tocuri.

Vezi o galerie foto cu cele mai recente apariţii în public ale actriţei şi spune-ţi părerea. Merită titlul de cea mai elegantă vedetă feminină?





















Citeşte şi: Spectacol pe covorul roşu de la Cannes. Vezi cele mai frumoase rochii!

Cele mai spectaculoase rochii cu spatele gol

Eva Longoria divorteaza!

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”