Eva Longoria – atragatoare si increzatoare

Actrita de succes, care tocmai a castigat un trofeu la Golden Globe, ne dezvaluie cateva secrete care au ajutat-o sa aiba aceasta silueta de invidiat.
  • Publicat:
Eva Longoria - atragatoare si increzatoare
Eva Longoria- sexy si increzatoare

Fitness, fitness si iar fitness
Actrita de 31 de ani, este foarte cunoscuta pentru determinarea cu care a inteles sa isi intretina formele trupului. Ea a fost la un moment dat antrenoare de fitness si are chiar si o diploma in kinetica (stiinta care studiaza maniera in care se misca trupul omenesc). Programul zilnic al frumoasei actrite se desfasoara pe parcursul unei ore, de trei ori pe saptamana. Pentru inceput, Eva merge pe bicicleta din sala timp de 10 minute, dupa care initiaza antrenamentul in forta. Orice episod de forta, nu trebuie sa fie compus din mai mult de 25-30 de exercitii. Intre aceste exercitii, este nevoie de jumatate de minut de pauza. Eva marturiseste ca se axeaza foarte mult pe modelarea posteriorului, povestind ca, ajutata de flexiuni si exercitii, a adaugat un centimetru muschilor torsului.

Dieta nu asa de disperata precum nevasta
Pentru a mentine energia la cote maxime, Eva mananca in fiecare dimineata un mic-dejun plin de proteine, sanatos si indestulator. Marturiseste ca ii plac foarte mult albusurile de ou si fructele. Nascuta si crescuta in Texas, SUA, actrita spune ca a fost obisnuita de mica sa manance fructe si legume proaspete, si in general, mancare sanatoasa. Cand ii este foame si nu are timp sa gateasca, Eva isi pregateste cateva feliute de castravete stropite cu lamaie. Pana si pe platoul de filmare de la Desperate Housewives, Eva mananca sanatos. De buna seama ca si preferinta celorlaltor membri ai echipei contribuie la acest fapt; se consuma frcute, legume, cereale si proteine slabe. Actrita spune ca de doua ori pe saptamana se rasfata cu prajiturele cu ciocolata sau pizza. „Stiu cand trupul meu tanjeste dupa ceva, iar acel ceva se intampla sa fie, cateodata, pizza!”

Relaxare totala
In putinele zilele libere pe care le are la dispozitie, Eva se relaxeaza dormind pana tarziu sau citind ziare in balconul sau privat, din incinta locuintei. Deasemenea, unoeri merge si la cinema, pentru a viziona un film. Insa, cand vrea sa se rasplateasca pe sine in urma efortului de peste saptamana, merge la masaj. Sfarsiturile de saptamana sunt rezervate iubitului sau, Tony Parker, ori mersului la meciuri de baschet. In vacanta, Eva isi aminteste ca a fost impreuna cu Tony in China, unde au urcat pe munte si s-au simtit excelent. Anul acesta, cei doi planuiesc sa calatoreasca in Africa.

„Vreau sa fiu sanatoasa si in forma pentru a ma simti bine, si nu pentru a urma tiparele impuse de Hollywood!”- Eva Longoria

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Halle Berry- silueta de star
Halle Berry- silueta de star
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân