Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, mamă pentru treia oară. Prima imagine cu băiețelul

Actrița Ecaterina Ladin a născut a treia oară. A adus pe lume un băiețel, la finalul lui 2023.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Actrița Ecaterina Ladin, cunoscută pentru rolul pe care îl joacă în serialul „Las Fierbinți”, de la PRO TV, a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta a născut la finalul lui 2023 un băiețel! 

Actrița Ecaterina Ladin, mamă pentru treia oară

Ecaterina Ladin, cunoscută publicului larg pentru rolul special din serialul „Las Fierbinți” difuzat de PRO TV, a devenit mamă pentru a treia oară.

Pe contul personal de Instagram, ea a împărtășit cu fanii prima imagine cu al treilea băiețel a său care abia a venit pe lume la finalul anului trecut. În dreptul imaginii emoționante, actrița a scris și un mesaj emoționant.

A adus pe lume încă un băiețel

„Când eram mică, la noi în casă de sărbători tot timpul era multă lume mai ales mulți copii, dar niciodată nu mi-am imaginat că și atunci când voi fi mare familia pe care mi-am construit-o va fi la fel de numeroasă!

Mulțumesc 2023 pentru încă o minune venită in viața noastră: a treia! Am intrat în 2024 fericită, împlinită și cu multă recunoștință pentru toți doctorii ce au ajutat la venirea pe lume a băiețelului nostru. La cât de tare mi-a plăcut parca v-aș mai „vizita” o dată! La mulți ani, oameni minunați!”, a scris actrița pe contul personal de Facebook.

Este mamă de trei băieți

Ecaterina Ladin formează un cuplu alături de Laurențiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova și mai au împreună doi băieți, Marcu și Petru.

„De când ne-am cunoscut, viața noastră a fost într-o continuă schimbare. Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu ne-am simțit departe sufletește. Bineînțeles că totul s-a transformat, atunci când au apărut copiii în viața noastră, dar, pentru că iubirea noastră chiar este una sinceră și curată, ne-am mobilizat pentru a ne duce, în continuare, proiectele profesionale și, clar, pentru a dezvolta, cel mai frumos proiect al nostru – familia.

Rolul de părinți ne-a schimbat, spun eu, în bine. Am devenit mai responsabili și mai atenți la ceea ce spunem, la ceea ce facem, pentru a fi cel mai bun exemplu pentru micuți”, a declarat Ecaterina Ladin pentru VIVA!

Citește și: Boala celiacă la femei: „Riscul de avort spontan și naștere prematură este crescut în cazul femeilor cu boală celiacă netratată”

Sursa foto: Facebook Ecaterina Ladin

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân