Dieta-minune pe care a ținut-o Alexandra Ungureanu ca să dea jos kilogramele în plus. Acum are o siluetă de invidiat: „Nu pot să mă înfometez”

Solista a trecut printr-o transformare majoră.
  • Publicat:

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities, a reușit să scap de kilogramele acumulate în plus, iar acum se poate mândri cu o siluetă perfectă. Ce dietă a ținut celebra artistă? 

Cum a slăbit Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu este acum de nerecunoscut, după ce a slăbit enorm. Solista a precizat că a început să se îngrașe în urmă cu 3 ani, așa că a decis să ia măsuri în acest sens. A ales dieta scandinavă, pentru că este considerată cea mai eficientă din lume. În plus, nu are multe restricții în ceea ce privește alimentele.

Drept urmare, Alexandra Ungureanu a început să consume alimente mai puțin grase și mai sănătoase, iar în scurt timp au venit și rezultatele. Artista a dat jos surplusul de kilograme.

A apelat la dieta scandinavă

„Am avut o perioadă în care m-am îngrășat vreo șase-șapte kilograme. S-au pus treptat, câte două, de prin 2021 am început. E adevărat că probabil am și călătorit foarte mult, mai ales în Maramureș, în Ardeal, unde știm cum este bucătăria tradițională irezistibilă, iar gazdele foarte bune, foarte primitori.

Ți se pune slană în față și tot felul de bunătăți cu multe proteine și grăsimi amestecate și nu prea ai ce să faci și uite așa s-au lipit câte două, dar am zis că pot să le dau jos. Am mai pus câte două și la un moment dat, m-am trezit că nu mai stăteau hainele atât de bine pe mine”, a declarat Alexandra Ungureanu, conform Spynews.

Citește și: DIETA de 5 zile care imită POSTUL, dar fără înfometare. Reduce riscul de a face cancer și prelungește viața cu câțiva ani

La ce alimente a renunțat

De asemenea, ea precizează că dieta scandinavă face parte acum din stilul ei de viață și este mai puțin restrictivă comparativ cu alte diete din lume.

„Am avut și ajutoare, o dietă scandinavă, cu calorii puține, dar cu nutrienți și vitamine, pentru că avem nevoie. Nu pot să mă înfometez, să mănânc doar foarte slab caloric. Trebuie să fiu sigură că am aportul asigurat de vitamine și minerale. Nu reușesc somn înainte de ora 2, ceea ce nu e grozav, dar vom regla și pe partea asta la un moment dat”, a mai completat artista.

Sursa foto: Facebook Alexandra Ungureanu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân