Anca Serea și Adi Sînă dezvăluie ce se află în spatele unei povești de dragoste autentice: ,,Nu credeam că o să mai existe o mare iubire”

  • Publicat:
Anca Serea și Adi Sînă dezvăluie ce se află în spatele unei povești de dragoste autentice: ,,Nu credeam că o să mai existe o mare iubire

Anca Serea și Adi Sînă sunt invitații celui mai nou episod „Fain & Simplu”, adus în fața publicului de Mihai Morar.

„Nu credeam că o să mai existe o mare iubire”

Acest episod este un manifest pentru relații. Descoperă istoria unei iubiri care a avut capacitatea să salveze, să vindece, să confere sens și putere interioară în cele mai grele momente ale vieții. După 13 ani de relație și 6 copii, cuplul Anca Serea & Adi Sînă vin la Fain & Simplu și ne dezvăluie ce se află în spatele unei povești de dragoste autentice.

„E greu să crești 6 copii, adică nu e ușor și, categoric, Anca este mama perfectă”

Cum a întâlnit Anca Serea o ,,mare dragoste” atunci când se aștepta cel mai puțin, cum a devenit aceasta ,,marea ei salvare”, cum depășeșc conflictele în cuplu și cum au transformat diferențele dintre cei doi într-o resursă prețioasă a relației lor, ne spun chiar ei. Urmează cel de-al șaselea copil în tabloul de familie? De ce au ales să rămână o familie tradițională? Care a fost cea mai intensă și memorabilă perioadă a relației lor? Care este cea mai prețioasă lecție din viața unei mame-eroine, care nu obosește niciodată? Și, nu în ultimul rând, cum a cucerit-o Adi Sînă pe cea mai frumoasă femeie din România?

EPISODUL COMPLET POATE FI URMĂRIT AICI:

URMEAZĂ AL 7- lea COPIL? ADI ȘI ANCA SÎNĂ: MAREA DRAGOSTE DUPĂ TRAGEDIE | Fain & Simplu 180

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân