Dieta lichidă cu care Oprah s-a înfometat 5 luni pentru a slăbi. A topit 30 de kilograme!

Oprah Winfrey a împărtășit povestea ei emoționantă despre diete yo-yo și comentarii negative legate de încercările nereușite de a slăbi.
  • Publicat:

Oprah Winfrey a împărtășit povestea ei emoționantă care gravitează în jurul decadelor de diete yo-yo și comentarii negative legate de încercările nereușite de a slăbi, dar și impactul pe care toate astea le-au avut asupra ei.

Vedeta în vârstă de 70 de ani s-a emoționat în timpul talk show-ului An Oprah Special: Shame, Blame and the Weight Loss Revolution în timp ce a vorbit despre propriile ei lupte cu pierderea în greutate de-a lungul anilor, inclusiv cum a luptat să-și mențină greutatea după momentul când a slăbit și a tras într-una din emisiunile ei un cărucior încărcat cu grăsime pentru a reprezenta kilogramele pe care le pierduse.

„Într-un efort de a combate toată rușinea, m-am înfometat timp de aproape cinci luni și apoi am tras acel cărucior cu grăsime pe care internetul nu-l va uita niciodată”, a spus Winfrey despre momentul din 1988. „După ce am pierdut 30 de kilograme cu o dietă lichidă, a doua zi, chiar a doua zi, am început să le iau înapoi”, a continuat vedeta.

Filantroapa, care a fost deschisă în legătură cu numeroasele diete pe care le-a încercat de-a lungul anilor pentru a combate greutatea ei, a explicat apoi mentalitatea ei de atunci și cum s-a schimbat mai târziu.

„Toți acești ani, am crezut că toți oamenii care nu au trebuit să țină dietă foloseau pur și simplu voința lor și că pentru un motiv sau altul erau mai puternici decât mine”, i-a spus ea unui invitat în cadrul emisiunii. „Și acum îmi dau seama că nici măcar nu vă gândeați la mâncare”, a continuat ea. Nu era vorba de voință. Nu vă gândeați la asta. Nu vă obsedați de asta. Asta este lucrul mare pe care l-am învățat”.

În timpul specialului de o oră, Winfrey a împărtășit mărturii ale membrilor publicului despre luptele pe care le-au avut cu greutatea lor și a adus și experți să discute despre medicamentele prescrise pentru pierderea în greutate, pe care a spus că și ea la rândul ei le lua în decembrie- Ozempic și Mounjaro.

„Îl folosesc atunci când simt că am nevoie de el, ca un instrument pentru a gestiona greutatea fără a face yo-yo”, a spus Winfrey pentru PEOPLE despre medicamentul pentru pierderea în greutate. „Faptul că există o prescripție medicală aprobată pentru gestionarea greutății și menținerea sănătății în timpul vieții mele se simte ca o eliberare, ca un cadou și nu ca ceva de ascuns și încă o dată de ridiculizat”.

În altă parte a specialului, Winfrey a împărtășit și faptul că după câteva decenii, ea a reconfigurat în cele din urmă mentalitatea ei despre obezitate ca fiind o „boală, nu un defect de caracter”.

Foto: profimedia

Surse: PEOPLE

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân