Dieta cu lapte cu care Gina Pistol a slăbit 8 kilograme. Regimul se ține două săptămâni

Gina Pistol a uimit cu silueta sa, după ce a slăbit 8 kilograme. Vedeta a urmat o dietă specială cu lapte fără cazeină, menită să reducă inflamația și să accelereze metabolismul.
  • Publicat:

Gina Pistol este într-o formă de zile mari și a demonstrat acest lucru la petrecerea de 30 de ani a Pro TV, unde apariția sa a atras toate privirile. Prezentatoarea emisiunii MasterChef a reușit să scape de opt kilograme și a dezvăluit ce a ajutat-o să câștige lupta cu greutatea.

De când a devenit mămică, silueta vedetei a trecut prin mai multe transformări, însă Gina Pistol nu s-a mulțumit doar cu kilogramele pierdute după naștere. Determinată să ajungă la forma ideală, soția lui Smiley a urmat o dietă specială și a integrat sportul în rutina sa.

Dieta Ginei Pistol

Blondina a mărturisit că secretul său constă într-un lapte din care este eliminată cazeina, un ingredient care, potrivit acesteia, ajută la reducerea inflamațiilor din organism și stimulează metabolismul.

„Trebuia să slăbesc puțin. Ca să arați bine pe sticlă trebuie să fii mai slab decât în realitate. Am ținut o cură de două săptămâni cu un lapte din care se scoate cazeina și scade inflamația în corp. Și practic mi s-a schimbat puțin metabolismul. Două săptămâni am băut numai acest lapte, nu am mai mâncat altceva. Laptele minune!”, a spus Gine Pistol, potrivit click.ro.

Pe lângă această schimbare alimentară, Gina Pistol merge la sală de trei ori pe săptămână și își planifică atent mesele zilnice: un mic dejun sănătos, o masă principală la prânz și, seara, doar o salată sau un fruct.

„Atenție, m-am și apucat de sală. Încerc să ajung la sală de trei ori pe săptămână. Am o masă principală pe parcursul zilei. Servesc la micul dejun un iaurt cu ceva super ușor, de exemplu fructe de pădure, și seara mai mănânc o salată sau un măr. Normal mănânc doar în vacanță și se simte. Se vede!”, a mai spus Gina Pistol.

Ce este cazeina?

Cazeina este proteina principală din lapte și produse lactate, reprezentând aproximativ 80% din totalul proteinelor din laptele de vacă. Este cea care îi dă laptelui culoarea albă și are rol important în aportul de aminoacizi, calciu și fosfor.

Pe scurt:

  • Rol: sursă de proteine cu eliberare lentă (se digeră mai greu decât zerul).

  • Se găsește în: lapte, iaurt, brânzeturi, smântână.

  • Efecte: pentru majoritatea oamenilor, este benefică, însă unele persoane pot fi sensibile la cazeină, dezvoltând balonare, inflamații sau disconfort digestiv.

  • Laptele fără cazeină: elimină această proteină, fiind mai ușor de digerat și, potrivit unor diete, ar putea ajuta la reducerea inflamației.

FOTO: Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Daiana Matei - Redactor
Daiana Matei este o jurnalistă cu o experiență solidă în domeniul entertainmentului, activând din 2016 în presa românească. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea București și deține un masterat în Managementul Instituțiilor Mass-Media. Daiana Matei ...
citește mai mult