Dieta Cristinei Cioran. Cum a reușit actrița să slăbească 8 kilograme în 10 zile: „Nu am fost slăbită și nu mi-a fost foame”

Iată cum arată dieta Cristinei Cioran. Cum a reușit actrița în vârstă de 45 de ani să slăbească 8 kilograme în 10 zile.
  • Publicat:

Cristina Cioran a devenit mamă în urmă cu aproximativ un an și, ca orice femeie care trece printr-o sarcină, dorința de a scăpa de kilogramele în plus a apărut și în cazul actriței. Vedeta în vârstă de 45 de ani a decis că este timpul să facă o schimbare în viața ei și să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Iată cum arată dieta Cristinei Cioran.

Dieta Cristinei Cioran

Prezentatoarea TV a povestit pentru Click! cum a reușit să slăbească 8 kilograme în doar 10 zile, fără să se simtă slăbită și fără să se confrunte cu senzația de foame.

„Am slăbit 8 kilograme în 10 zile ținând această dietă și, ce este cel mai important, nu am fost slăbită și nu mi-a fost foame. Am continuat și cu înot, pentru a-mi reașeza corpul. E adevărat că vreau să mai țin o săptămână ca să mai dau jos două – trei kilograme.

Acum sunt foarte atentă la ce mănânc, am renunțat total la carbohidrați, dar încă mai mănânc fructe. Corpul cere, mai ales că este perioada lor”, a povestit Cristina Cioran pentru Click!

Citește aici ce presupune dieta Cristinei Cioran!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân